senceralp
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 37
- İsim
- Sencer Yücel
- Bütçe
- 24000
Öncelikle milletimize geçmiş olsun;
Yakın zamanda üni bittiği için ve elimdeki laptop yetersiz geldiği için yerleşik hayata geçmeye karar verip pc almaya karar verdim.
Şu anda hazırda 20bin₺ bütçem var toplayabildiğim, üzerine ailemden destek isteyerek 3-4-5bin₺ ekleme yapabilecek durumdayım. Kısacası 20-25bin₺ arasında bir sistem araştırması içerisindeyim. Uzatıp sizi şu günde sıkmak istemiyorum
İlk tercihim 3070 Ti, Intel Core I5-12400F B660M içerikli bir sistem toplamak. Fakat yeterli bilgiye sahip olmadığımı düşünerekten sizlerin fikirlerini dinlemek isterim.
Gaming.gen.tr’de şu 3 sistem f/p olarak diğer satıcılara göre daha iyi görünüyor.
Aralarında kıyas yaparak birini tavsiye etmenizi rica ediyorum.
3070’den aşağı bir GPU kullanmak istemiyorum açıkçası. Oyun haricinde CAD tasarımları ve Simülasyonlarını yaptığım için yetecek seviyenin biraz daha üstü bir sistem olması temennimdir.
Tekrardan, hepimizin başı sağ olsun, yaralılara acil şifalar, vefat edenlere de Allahtan rahmet dilerim.
Üşenmeden burayı da okuyup, bana tavsiye verecek kardeşlerime ufak biraz bilgi daha:
-Bu sistemleri bütçemi aşmayacak şekilde özelleştirerek satın alabilirim
-Sistemleri örnek gösterme sebebim Asus TUF Gaming ekran kartlarına sahip en uygun fiyatlı sistemler bunlar. Bu fiyatlara Gigabyte markalı GPU’lar zor bulunuyor.
-Ekran kartının Nvidia olması önemli bir kriter benim için. Yıllardır sadece Nvidia kullanıyorum AMD’ye karşı önyargılıyım.
-Kasada olan parçaları hemen olmasa da 1 sene içerisinde upgrade edebilirim. O nedenle geleceğe dönük bir sistem olması tercihimdir.
Bunun dışında ekran kartı Asus TUF 3080 olan fakat anakart ve işlemci konusunda kıstıkları, bütçemi aşmayan bir sistem daha var onu da eklemek isterim.
Yakın zamanda üni bittiği için ve elimdeki laptop yetersiz geldiği için yerleşik hayata geçmeye karar verip pc almaya karar verdim.
Şu anda hazırda 20bin₺ bütçem var toplayabildiğim, üzerine ailemden destek isteyerek 3-4-5bin₺ ekleme yapabilecek durumdayım. Kısacası 20-25bin₺ arasında bir sistem araştırması içerisindeyim. Uzatıp sizi şu günde sıkmak istemiyorum
İlk tercihim 3070 Ti, Intel Core I5-12400F B660M içerikli bir sistem toplamak. Fakat yeterli bilgiye sahip olmadığımı düşünerekten sizlerin fikirlerini dinlemek isterim.
Gaming.gen.tr’de şu 3 sistem f/p olarak diğer satıcılara göre daha iyi görünüyor.
Aralarında kıyas yaparak birini tavsiye etmenizi rica ediyorum.
3070’den aşağı bir GPU kullanmak istemiyorum açıkçası. Oyun haricinde CAD tasarımları ve Simülasyonlarını yaptığım için yetecek seviyenin biraz daha üstü bir sistem olması temennimdir.
Tekrardan, hepimizin başı sağ olsun, yaralılara acil şifalar, vefat edenlere de Allahtan rahmet dilerim.
NOVA-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
ULTIMA-3070Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
BLADE-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Üşenmeden burayı da okuyup, bana tavsiye verecek kardeşlerime ufak biraz bilgi daha:
-Bu sistemleri bütçemi aşmayacak şekilde özelleştirerek satın alabilirim
-Sistemleri örnek gösterme sebebim Asus TUF Gaming ekran kartlarına sahip en uygun fiyatlı sistemler bunlar. Bu fiyatlara Gigabyte markalı GPU’lar zor bulunuyor.
-Ekran kartının Nvidia olması önemli bir kriter benim için. Yıllardır sadece Nvidia kullanıyorum AMD’ye karşı önyargılıyım.
-Kasada olan parçaları hemen olmasa da 1 sene içerisinde upgrade edebilirim. O nedenle geleceğe dönük bir sistem olması tercihimdir.
Bunun dışında ekran kartı Asus TUF 3080 olan fakat anakart ve işlemci konusunda kıstıkları, bütçemi aşmayan bir sistem daha var onu da eklemek isterim.
MANTIS-3080 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-3080 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr