3070 yerine hangi ekran kartı alınmalı

Emovic

80+
Reaksiyon skoru
33
Bende Gigabyte RTX 3070 Eagle var ekran kartı markasından modelinden memnun değilim ısısını düşürmek için aşırı fan açıyor %70 %80'lere çıkıyor bu beni rahatsız ediyor ısı ve sesi takan biriyim bu yüzden 2 yıldır undervolt yaparak kullandım bunu satıp 2. el bir ekran kartı almak mantıklı mı ne alabilirim sıfır ekran kartları çok pahalı 2. el almak mantıklı mı siz olsanız ne yapardınız yardımcı olur musunuz?

Bende Gigabyte RTX 3070 Eagle var ekran kartı markasından modelinden memnun değilim ısısını düşürmek için aşırı fan açıyor %70 %80'lere çıkıyor bu beni rahatsız ediyor ısı ve sesi takan biriyim bu yüzden 2 yıldır undervolt yaparak kullandım bunu satıp 2. el bir ekran kartı almak mantıklı mı ne alabilirim sıfır ekran kartları çok pahalı 2. el almak mantıklı mı siz olsanız ne yapardınız yardımcı olur musunuz?
bunun yerine ekran kartı bakımı yapın muhtemelen termal pedi ve macunu kurumuştur artık.

Bunun yerine alacagın 2.eller minnigli olur elindeki gibi temiz ürün olmaz benzer te izlikte ürün almak istiyorsanda 17-18 e çıkman lazım geçtigine deysin

bunun yerine ekran kartı bakımı yapın muhtemelen termal pedi ve macunu kurumuştur artık.
Ekran kartı sıfırdan beri elimde en baştan beri böyleydi sadece %65 yerine %70 çıkmıştır fan kullanımı

kasan nedir? islemcin nedir? eger ikinci elden almak istersen oyle her onune gelenden almamani tavsiye ederim. ben de ikinci el ekran karti almistim, guvenilir biriydi vs

O kart 3 fanlı olmasına rağmen kötü termal dereceler veriyor. Eğer değiştirmek isterseniz en kötü 3080 gibi bir karta geçin ya da bakım yapıp öyle kullanın.

İkinci el ekran kartı alacaksan 2023 yılı ve sonrası tarihte faturalanmış bir ekran kartını tercih et,bütçen ne kadar?

kasan nedir? islemcin nedir? eger ikinci elden almak istersen oyle her onune gelenden almamani tavsiye ederim. ben de ikinci el ekran karti almistim, guvenilir biriydi vs
Kasamın modelini unuttum ama büyük ve hava soğutması iyi, işlemcim ryzen 7 5700x3d

Son düzenleme:
Geri