Şu an yaptıklarımı aşağıya bırakıyorum. Az daha arttırınca ayarları oyunlarda atmaya başlıyor bir süre sonra. Bunu çözmek için soldaki core voltage yerini arttırsam falan olur mu acaba? Pek bilgim yok OC hakkında. Şimdiden teşekkürler.
Tamamdır teşekkürler minik bir şey sorucam. Bu soldaki barı 20 ye çektim şu an az daha oc arttırdım bu sayede atamdı. Zararı olur mu soldakini nereye kadar çekebilirim.Rehber hazılırlıyorum bitsin zaten ordan cevabına ulaşmış olucaksın .
10 dkdır 4k benchte sonuçlar şöyle.Tamamdır teşekkürler minik bir şey sorucam. Bu soldaki barı 20 ye çektim şu an az daha oc arttırdım bu sayede atamdı. Zararı olur mu soldakini nereye kadar çekebilirim.
Tamamdır teşekkürler minik bir şey sorucam. Bu soldaki barı 20 ye çektim şu an az daha oc arttırdım bu sayede atamdı. Zararı olur mu soldakini nereye kadar çekebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 dkdır 4k benchte sonuçlar şöyle.
Alıntıyı görüntüle
Tamamdır anlaşılır olur umarım biraz kafam karışıyor çünkü.Kısaca burdan direk ayar yapmaman gerektiğini söyleyeyim, rehberde uzunca anlatıcam.
hocam ayar yapmanıza görek yok ki kart yüke girdimi oto boost basıyor zaten gereksiz woltaj ayarları kartı bozabilir bilginiz olsn.Şu an yaptıklarımı aşağıya bırakıyorum. Az daha arttırınca ayarları oyunlarda atmaya başlıyor bir süre sonra. Bunu çözmek için soldaki core voltage yerini arttırsam falan olur mu acaba? Pek bilgim yok OC hakkında. Şimdiden teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle