AFMF zaten bahsettiğim olay. AFMF sayesinde RX 580 FG gibi bir teknolojiyi acaniliyor.AFMF 2'yi de unutmamak lazım.
Bu ekran kartı yarışında kötü adam Nvidia gibi geliyor hep bana.AFMF zaten bahsettiğim olay. AFMF sayesinde RX 580 FG gibi bir teknolojiyi acaniliyor.
Açgözlü marka. AMD daha kendini kabul ettirmeye odaklı olarak kullanıcı dostu gözükmeye çalışıyor.Bu ekran kartı yarışında kötü adam Nvidia gibi geliyor hep bana.
Banada hocam ya en üst modeller hariç hep AMD en iyisidir benim icinBu ekran kartı yarışında kötü adam Nvidia gibi geliyor hep bana.
işlemcin nedirRX 6700 XT alırdım daha güncel, daha ucuz. Şuan kullanmaktayım herhangi bir triple A oyunda beni yarı yolda bıraktığını görmedim. 1440P oynuyorum.
R5 3600.işlemcin nedir
Darboğaz sıkıntısı yaşamıyor musun kralR5 3600.
2K pek sorun olmuyor da FPS oyunlarda yaşanıyor tabi.Darboğaz sıkıntısı yaşamıyor musun kral
Şimdi benim anlamadığım bir kısım var 2k da zorlanmayan sistem nasıl 1080de zorlanıyor (bir adam söylemişti ordan merak ettim)2K pek sorun olmuyor da FPS oyunlarda yaşanıyor tabi.
Orada yük GPU'dan CPU'ya kayıyor. CPU yetersiz kalınca FPS drop yaşanıyor.Şimdi benim anlamadığım bir kısım var 2k da zorlanmayan sistem nasıl 1080de zorlanıyor (bir adam söylemişti ordan merak ettim)