3080 ekran kartı ile 2k monitor alsam daha yüksek fps alır mıyım? 1080p monitor yerine

Reaksiyon skoru
6
merhaba arkadaslar. donanım arsivinde actıgım ilk baslık bu. yardımlarınızı bekliyorum :)

önümüzdeki haftalarda bana 3080 suprim ekran kartı gelecek. şu an asus'un 280 hz'lik 1080p monitoru var bende. 3080 geldiginde 2k monitore gecmeyi planlıyorum. 2k monitore gecip oynadıgım WARZONE oynunu 2k monitorde oynamak, 1080p monitorde oynamaktan daha cok fps verir mi sizce?

İşlemci nedir? 1080p kullanılmaz 2k olabilir ama hakettiği çözünürlük 4k. 4k 144hz öneririm.

merhaba arkadaslar. donanım arsivinde actıgım ilk baslık bu. yardımlarınızı bekliyorum :)

önümüzdeki haftalarda bana 3080 suprim ekran kartı gelecek. şu an asus'un 280 hz'lik 1080p monitoru var bende. 3080 geldiginde 2k monitore gecmeyi planlıyorum. 2k monitore gecip oynadıgım WARZONE oynunu 2k monitorde oynamak, 1080p monitorde oynamaktan daha cok fps verir mi sizce?
Hangi işlemciyle kullanacaksınız?

1080p de daha fazla alırsın ama o ekran kartına 2k ya da 4k yakışır

bi arkadastan duyduguma gore ekran kartı kendini daha fazla kullandıgı icin oyun icinde verdigi fps ya aynı ya da biraz daha fazla oldugunu soyluyor
Darboğazdan kastetmis arkadaş
Ama i9 10900'ün darboğaz yapacagini zannetmem.

bi arkadastan duyduguma gore ekran kartı kendini daha fazla kullandıgı icin oyun icinde verdigi fps ya aynı ya da biraz daha fazla oldugunu soyluyor
k modeli ile k olmayan modeli arasındaki tek fark benim bildiğim k serisi overclock yapılabiliyor k olmayan yapılmıyor yani burdaki fps değerlerinin benzerini sizde alıcaksınız.

Geri