üstüne 2 nesil gelmiş neden 3000 serisi alayım o paraya? istediği kadar güclü olsun.
yeni kartlar hem daha az güç tüketiyor hem daha stabil çalışıyor. şahsen 5060 bile bundan iyidir bana göre teknoloji gelişiyor. kas gücü falan bitti o işlerr anlayın artık.
Her şey iyi güzel de artık 2 nesil arkada kalmış bir kart. Evet kağıt üzerinde halen çok güçlü ama 20K para da verilmez.
Resmi çıkış tarihi 3 Haziran 2021, dolu dolu 4.5 seneye yaklaşmış bir ürün. 3000 serisi maalesef her ne kadar çıkışı az biraz sorunlu olsa da 5000 serisi ile artık cazibesini bana göre kaybetti. Adı istediği kadar 3080 ti olsun. Artık daha yeni teknoloji, daha düşük güç tüketimi devri. Bakın kimse artık 1080 ti'ın adını bile anıyor mu ? Bitti artık o günler...3000 serisinin de çok zamanı kalmadı...1-2 sene daha FSR ile idare ederler sonra o da tozlu raflarda yerini alır.
Konuya cevap veren herkes genel olarak bunu söyledi. Bu fiyatlara denildiği gibi 4070 Super vs mevcut. En kötü 15 teklif edeceğim. Ben almasam da zaten yıllardır o rafta tozlanıyor. Açıkça da söyleyeceğim yani rafta tozlanacağına birisi nasiplensin diye. Daha da üstünün mantığı yok gibi duruyor.
Boşversene üstadım ne teklifinden bahsediyorsun...Alacaksan madem bir önceki nesli yani 4000 serisini al, 3080 ti'mı kaldı...Adının yanında Ti var diye bir karta tanrı muamelesi çekmeye gerek yok. Daha yeni teknolojiyi daha düşük güç tüketimi ile kullanmak çok daha mantıklı.
Sahibinden tayfası öyle...Adamlar teknoloji sektörünün mafyalaşmış hali gibi. Donanım Haber tayfasından bile daha ölücüler...Geçen gün 8.500 TL'ye 1080 Ti gördüm. Hakikaten çok afedersiniz ama yani gerçekten oha diyorum artık. Üzerine bilmem kaç nesil ürün çıkmış, FSR olmasa artık nefesi kokan bir kart 1080ti...8 yıl geçmiş çıkışının üzerinden...SEKİZ YIL...