lan armut okumadan yorum yapmasana? Zaten PSU var benim amacım değiştirmem şart mı değil mi bunu öğrenmem. Hesap ortada sadece merak diyorum neden yetmiyor. saçma sapan yorum yapacağına bas git konudan. Salaga bak ekran kartı üreticisi 750w kullanın diyormuş sanki biz bilmiyoruzYa anlamak istemiyorsun ya da anlamak istemiyorsun 2 seçenekten 2 side aynı yola çıkıyor insanlar sana açıklıyor neden yetmeyeceğini 500 kere niye yetmez diyorsun açıklamışlar ya işte kartın üreticisi 750 watt kullanın diyor arkadaşımız sana anlatmış bütçen yoksa geçme dostum bu kadar basit.
Tamam reis al sen 600w anlamıyorsun zatenarkadaşlar yukarda yazdığım gibi benim anlamadığım kısım total güç tüketimi en fazla 600w olan bir sisteme neden yetmiyor ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıfırdan alacak olsam zaten min 750 tercih ederim ama dediğim gibi hazır sistemin ekran kartını değiştireceğim
aslında 3080 ti düşünüyordum ama 3090 vram avantajına sahip
Hocam peki 3080ti içinde mi sakat?650w gold sertifikalı güç kaynağı besleyebilir . 650w ile 3090 kullanmak oldukça sağlıksız bir durum 850 1000w psu önerimdir.
650w yakmaz sistemi merak etmeyin.
1. Kaba dil kullanımı forum için uygun değil. 2.Forum herkesin kullanımına açık istediğim konuya mesaj atma hakkına sahibim buna sen karışamazsın. 3. 3 belkide 4 kişi sana bu konuyu anlattı niye sağlıklı olmayacağını halen sorup durman demek ya alzheimer hastalığına yakalanmışsın ya da zeka geriliğin olmalı bu iki durumdan dolayı üzgünüm umarım iyi bir tedavi görürsün ve sonuçları güzel olurlan armut okumasan yorum yapmasana? Zaten PSU var benim amacım değiştirmem şart mı değil mi bunu öğrenmem. Hesap ortada sadece merak diyorum neden yetmiyor. saçma sapan yorum yapacağına bas git konudan
tdp 350w diye biliyorum. yetmez. 750 mın o da kalıtelı olsunİşlemci 12400f 4k oynayacağım:
lütfen düz yetmez yazmayın
başka forumlarda vs direk yetmez denmiş ama kafamda şu soru var.
3090ın en fazla tükettiği güç 350W
12400f in en fazla tükettiği güç 117W
2 adet ram bir tane m2 anakart vs. hepsine en en fazla 150 desek
bunların toplamı 617w oluyor kağıt üzerinde düzgün bir 650W psunun yetmesi lazım değil mi?
Kral bak gereksiz geriliyoruz cidden. 750 daha sağlıklı ve nvidia önerdiğini bende biliyorum. Ama elimde 650 var.1. Kaba dil kullanımı forum için uygun değil. 2.Forum herkesin kullanımına açık istediğim konuya mesaj atma hakkına sahibim buna sen karışamazsın. 3. 3 belkide 4 kişi sana bu konuyu anlattı niye sağlıklı olmayacağını halen sorup durman demek ya alzheimer hastalığına yakalanmışsın ya da zeka geriliğin olmalı bu iki durumdan dolayı üzgünüm umarım iyi bir tedavi görüp sonuçları güzel olur
Guc tuketimi 300w ve üzeri için sakat .Hocam peki 3080ti içinde mi sakat?
Kral dediğim gibi hicbir smps %80 90 yükle kullanılmaz. Kullanılırsa ömürü ciddi manada düşer yada arızalanır. Tavsiye edilen bir senaryo değil. Pc içinde en ağır şartlarda çalışan bileşen psu .Kral bak gereksiz geriliyoruz cidden. 750 daha sağlıklı ve nvidia önerdiğini bende biliyorum. Ama elimde 650 var.
hesapladığımda en fazla sistemin tükettiği güç 600w oluyor. Merak ettiğim neden yetersiz deniyor forumlarda. Nvidia onu öneriyor değil bu sorunun cevabı lütfen ya.
Teşekkür ederim hocam 750 / 850 ile değiştirmek mantıklı olacak o zaman.Guc tuketimi 300w ve üzeri için sakat .
Kral dediğim gibi hicbir smps %80 90 yükle kullanılmaz. Kullanılırsa ömürü ciddi manada düşer yada arızalanır. Tavsiye edilen bir senaryo değil. Pc içinde en ağır şartlarda çalışan bileşen psu .
Raporladım ve uyarını aldın zaten ayriyetten konuya kilit konulması gerektiğini düşünüyorum modlar veya yöneticiler tarafından. Konuyu fazlaca trollüyor konu sahibi.Kral bak gereksiz geriliyoruz cidden. 750 daha sağlıklı ve nvidia önerdiğini bende biliyorum. Ama elimde 650 var.
hesapladığımda en fazla sistemin tükettiği güç 600w oluyor. Merak ettiğim neden yetersiz deniyor forumlarda. Nvidia onu öneriyor değil bu sorunun cevabı lütfen ya.
850 tercih et .Teşekkür ederim hocam 750 ile değiştirmek mantıklı olacak o zaman.
Zaten cevabımı aldım. Ciddi manada garip bir insansın hocamRaporladım ve uyarını aldın zaten ayriyetten konuya kilit konulması gerektiğini düşünüyorum modlar veya yöneticiler tarafından. Konuyu fazlaca trollüyor konu sahibi.