Neler Yeni

30k-35 k arası hazır sistem tavsiyesi

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ege
tamamda aynı fiyata daha yüksek fps varken neden 4060 tercih ediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

anlamıyor o boşver

adam 7500fli sisteme stock fan yok diye alma dedi :)
ama dediğim gibi benim kafamdaki sistem çok uzun bi süredir 4060/4060ti ryzen 5 7500f 16 gb ram 1tb ssd o yüzden konu açtım sizden fikir almak için :D

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,229
İsim
1
ya kanka ne bılıyım dogrusunuzdur da yani hep bi rtx alma algısı vardı bende rtx olsun yeni pc alınca derdim eskiden ordan kalma yani

yani 7700xt le herhangı bı oyunda 120 almısım 4060 la 100 almısım benı cok etkılemez dıye dusunuyorum oyun oynatsın bana yeter suanki pc cok eskıdı he tabı aralarında gercekten dağlar kadar fark varsa düşünürüm
karar senin tabii ki yine de almadan önce benchmark testlerine bi bak

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Ferhat Bilgi
ya kanka ne bılıyım dogrusunuzdur da yani hep bi rtx alma algısı vardı bende rtx olsun yeni pc alınca derdim eskiden ordan kalma yani

yani 7700xt le herhangı bı oyunda 120 almısım 4060 la 100 almısım benı cok etkılemez dıye dusunuyorum oyun oynatsın bana yeter suanki pc cok eskıdı he tabı aralarında gercekten dağlar kadar fark varsa düşünürüm
rtx olsun diye çok takılma bence amd de kötü ekran kartları üretmiyor fp canavarı ekran kartları nvidia ya göre tabi karar senin ama 7700xt ve 4060 arasında uçurum var denebilir

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,109
İsim
Eymen

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Ferhat Bilgi
ama dediğim gibi benim kafamdaki sistem çok uzun bi süredir 4060/4060ti ryzen 5 7500f 16 gb ram 1tb ssd o yüzden konu açtım sizden fikir almak için :D
ram tek slot mu

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ege
rtx olsun diye çok takılma bence amd de kötü ekran kartları üretmiyor fp canavarı ekran kartları nvidia ya göre tabi karar senin ama 7700xt ve 4060 arasında uçurum var denebilir
anladım teşekkür ederim tekrardan değerlendiricem şu ray tracing muhabbeti çok kafamı kurcalıyor ya mesela rtx alıcaksam en aşağı 4070 falanmı almam lazım belki bütçe genişletirim

ram tek slot mu
yok ya çift kanal tek slot kesmez :D

ram tek slot mu
birde şey sorucam mesela illa rtx alıcaksan bu sistemi al dediğin bi sistemi atarmısın en ucuz

+4gb vramider var
https://www.itopya.com/afk-nineteen...xt-gaming-oc-edition-12gb-32gb-ddr5-1t_h26427 bunu buldum

anladım teşekkür ederim tekrardan değerlendiricem şu ray tracing muhabbeti çok kafamı kurcalıyor ya mesela rtx alıcaksam en aşağı 4070 falanmı almam lazım belki bütçe genişletirim

birde şey sorucam mesela illa rtx alıcaksan bu sistemi al dediğin bi sistemi atarmısın en ucuz

https://www.itopya.com/afk-nineteen...xt-gaming-oc-edition-12gb-32gb-ddr5-1t_h26427 bunu buldum

Son düzenleme:

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,109
İsim
Eymen

benim attığım 31k bu 40k

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ege
benim attığım 31k bu 40k
Biraz ozellestirdim 35 k oldu da kesin bumu diyosun daha iyi mi? goturur beni rtx dlss falan hikaye yani bilmedigim icin o kadar kapsamli o yuzden soruruyorum

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,109
İsim
Eymen
Biraz ozellestirdim 35 k oldu da kesin bumu diyosun daha iyi mi? goturur beni rtx dlss falan hikaye yani bilmedigim icin o kadar kapsamli o yuzden soruruyorum
bal gibşi ekran kartı inşAllah doğru özelleştirdin

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ege
Bisey yapmadim ya rami cift kanal yaptim ssd yi 1 tb yaptim bide kasa kotu gibi geldi fsp yaptim onuda boyle iyi midir? bide site guvenilirmi kesin

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,109
İsim
Eymen

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ege
Bide senden son bi tavsiye daha istiyorum kanka illa rtx li bi sistem alcam diyorum mesela en ucuz nasil kapatiriz bana rtx li bunu alabilirsin dedigin bi sistem atarmisin en ucuz olacak sekilde bi karsilastirayim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,258
Üyeler
165,662
Son üye
fenusse
Top Bottom