M Mikailb4 80+ Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Mikail 4 Nisan 2025 #1 Bütçe 35000 Merhaba fiyat performans bilgisayar almak istiyorum 30K-35K arası sistem mümkünse AMD işlemci NVIDIA ekran kartı bir sistem almak istiyorum.
Merhaba fiyat performans bilgisayar almak istiyorum 30K-35K arası sistem mümkünse AMD işlemci NVIDIA ekran kartı bir sistem almak istiyorum.
jombo 80+ Gold Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 5,353 Dahası Reaksiyon skoru 2,163 İsim efe araci 4 Nisan 2025 #2 Mikailb4 yazmış: Merhaba fiyat performans bilgisayar almak istiyorum 30K-35K arası sistem mümkünse AMD işlemci NVIDIA ekran kartı bir sistem almak istiyorum. Devamı için tıklayın... 2. el ekran kartlarına sıcak bakıyorsanız ddr5 sistem alınabilir diğer türlü biraz zayıf bir sistem olur.
Mikailb4 yazmış: Merhaba fiyat performans bilgisayar almak istiyorum 30K-35K arası sistem mümkünse AMD işlemci NVIDIA ekran kartı bir sistem almak istiyorum. Devamı için tıklayın... 2. el ekran kartlarına sıcak bakıyorsanız ddr5 sistem alınabilir diğer türlü biraz zayıf bir sistem olur.
M Mikailb4 80+ Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Mikail 4 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 jombo yazmış: 2. el ekran kartlarına sıcak bakıyorsanız ddr5 sistem alınabilir diğer türlü biraz zayıf bir sistem olur. Devamı için tıklayın... 2. el istemiyorum
jombo yazmış: 2. el ekran kartlarına sıcak bakıyorsanız ddr5 sistem alınabilir diğer türlü biraz zayıf bir sistem olur. Devamı için tıklayın... 2. el istemiyorum