30k 7500f li sistem tavsiyesi

Kienz1

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
30000
Öncelikle merhabalar 30k ya monitör dahil sistem almayı düşünüyorum bütçemi az aşabilirim. 7500f li bir sistem toplamak istiyorum ekran kartı ikinci el 6700xt olacak 8 9k civarlarında diğer parçaları uygun bütçeyi aşırı zorlamadan toplamamda yardımcı olursanız sevinirim. Monitör olarak Dell g2724d düşünüyorum

monitor haric iyi 29k cok iyi sistem vardı ben aldım rx 770xt r5 7600 32gbram
500 ssd artırdım 1tb ama artırınca 30k fela tuttu
karne indiriminden yararlanıp hala varsa alım yapabilirsin indirimde olan urunler vardır

karne indiriminden yararlanıp hala varsa alım yapabilirsin indirimde olan urunler vardır
Nerden aldınız hocam

Öncelikle merhabalar 30k ya monitör dahil sistem almayı düşünüyorum bütçemi az aşabilirim. 7500f li bir sistem toplamak istiyorum ekran kartı ikinci el 6700xt olacak 8 9k civarlarında diğer parçaları uygun bütçeyi aşırı zorlamadan toplamamda yardımcı olursanız sevinirim. Monitör olarak Dell g2724d düşünüyorum
knk 21k civarına ekran kartsız sistem çıkıyor kendiniz montaj yapacaksınız tabii ki

itopyadan donanım arşivi videosunu paylaşmıstı 2 gün sonra 29 yaptılar hemen aldım şuan 36 37 civarı

knk 21k civarına ekran kartsız sistem çıkıyor kendiniz montaj yapacaksınız tabii

knk 21k civarına ekran kartsız sistem çıkıyor kendiniz montaj yapacaksınız tabii ki
Monitör dahil mi hocam 21k içine. montaj yapabilirim hocam sorun olmaz

yok hocam monitör olmadan o şekilde 7500f ile zor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasayı öylesine eklesim fiyat çıksın diye kasayı ordan almayıp enermax 700w psu ile gelen var 3k TL'ye onu alırsın
işlemci soğutucuda aynı şekil phantom spirit alırsın 2 fanlı 1.5k
birde parçaları tek tek alınca sağdan soldan iyzicodur parolaparadır biraz daha düşer fiyat

Geri