AlevFırtınası
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 514
Ssd'yi kioxia exceria g2 seçmek allahın emri haberin olsunÖzelleştirme olarak ne önerebilirsin hocam
Ssd'yi kioxia exceria g2 seçmek allahın emri haberin olsunÖzelleştirme olarak ne önerebilirsin hocam
bunda soğutucuya gerek yok değil miAlınır
seçenek yok sanırım hocamSsd'yi kioxia exceria g2 seçmek allahın emri haberin olsun
He pardon gaming gen sistemini atanın op olduğu görmedim. Baktım da en iyisi senin attığın gibi. 300 tl daha ucuza bir sistem var ama kasası daha kötü, o yüzden seninki en iyibunda soğutucuya gerek yok değil mi
Post automatically merged:
seçenek yok sanırım hocam
Sistem şu: https://www.gaming.gen.tr/urun/3386...ccpm14=1697650105&wccpm15=1697650106&wccpl=16
Peki pchocası buna benzer bir sistem çıkarır mı beklenilmeli mi sence hocam, direkt çekilmeli mi ?He pardon gaming gen sistemini atanın op olduğu görmedim. Baktım da en iyisi senin attığın gibi. 300 tl daha ucuza bir sistem var ama kasası daha kötü, o yüzden seninki en iyi
Beklenmeli, böyle sistem çıkarsa 30k'ya çıkarır büyük ihtimal.Peki pchocası buna benzer bir sistem çıkarır mı beklenilmeli mi sence hocam, direkt çekilmeli mi ?
hocam malesef taksitli almaları gerekiyor çok sağolun. Alternatif olarak atıyorum ancak gaminggende 6 ay taksit avantajı var diye orayı tercih etmek istiyorlarBeklenmeli, böyle sistem çıkarsa 30k'ya çıkarır büyük ihtimal.
Zaten 7500F + 7700 XT haftalardır 29K'dan başlayan fiyatlarla satılıyordu, bu hali zamlı
Aha şanslısın tekrar 29K'ya düşmüş, bence daha ucuza çıkmaz hemen çek.
Bu sistemde şu özelleştirmeleri yapıp satın alabilirsin.
Güç kaynağını ve ekran kartını kesin seçGençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
![]()
![]()
Sonra ssd seçebiliyorsan seç
![]()
Anakartı da bütçen varsa seç
![]()
Tek kanal ram kullanımını önermem oyun performansı fazlasıyla düşmekteAlıntıyı görüntüle
Gamingende taksit imkanı var diye şu şekil bir sistem yaptım hocam. Sizce tamam mıdır
çift kanal ram seçeneği bulunmamakta hocam. Birde 6000 mhz ddr5 tek kanal ramin çift kanala göre yaşadığı performans düşüklüğünü nereden görebiliriz bu konuyla ilgili bir video var mı ?Tek kanal ram kullanımını önermem oyun performansı fazlasıyla düşmekte
Video ile ilgili bir bilgim yok, tek çözümü aynı ramden bir tane daha temin edip hem kapasiteyi 32 yapıp hemde çift kanal bellek teknolojisine geçmek ve altını çizmek isterim amd işlemcilerini çift kanal bellek teknolojisine göre üretmekteçift kanal ram seçeneği bulunmamakta hocam. Birde 6000 mhz ddr5 tek kanal ramin çift kanala göre yaşadığı performans düşüklüğünü nereden görebiliriz bu konuyla ilgili bir video var mı ?