Dostum arkadaş pil gücü ve hafiflik istemese zaten alternatiflere gideriz. Hala CUDA çekirdeği muhabbeti yapıyorsun burada, o cihazı her yere taşıyamazsın. Duvara konuşuyorsun sanki.sen benim yazdıklarımı bir daha oku bence oyun oynarken aşağı yukarı benzer fps alacaklar ancak cuda core olarak daha güçlü olacağı için mühendislik işlerinde vesaire daha performanslı olacak
aralarında 400gram fark var araştırman gelip atıp tutuyorsun buradaDostum arkadaş pil gücü ve hafiflik istemese zaten alternatiflere gideriz. Hala CUDA çekirdeği muhabbeti yapıyorsun burada, o cihazı her yere taşıyamazsın. Duvara konuşuyorsun sanki.
adam pil istiyorum demiş grafik tasarım yapıyorum falan dememiş ki yurt dışından almakla uğraşacağına daha çok işine uygun olan modeli trden alması daha mantıklı. sırf yurtdışından almakla uğraşmamak için bile vazgeçerdim ben olsam.
Laf atıp tutuyor muyum? Yurtdışı cihaz önerip sürekli konuşan insan mı diyor bunu. Olay hafiflik ve pil gücü. Hala bana 3070 diyorsun bla bla blaaa.aralarında 400gram fark var araştırman gelip atıp tutuyorsun burada
bende sana diyorum ki 400gram ve 1 saat pil farkına deymez rog aldığınLaf atıp tutuyor muyum? Yurtdışı cihaz önerip sürekli konuşan insan mı diyor bunu. Olay hafiflik ve pil gücü. Hala bana 3070 diyorsun bla bla blaaa.
o kişiden kişiye değişir yurtdışından almaya üşeniyor ise rogda alınır rog kötü değil ama daha iyileri var 32.000tl az para mı sonuçta almışken en iyisini almak lazımadam pil istiyorum demiş grafik tasarım yapıyorum falan dememiş ki yurt dışından almakla uğraşacağına daha çok işine uygun olan modeli trden alması daha mantıklı. sırf yurtdışından almakla uğraşmamak için bile vazgeçerdim ben olsam.
Zephyrus modelleri 5-6 saat giderken, o cihaz max 2-3 saat gidecektir. Hala laf atıp duruyorsun zaten cihaz Türkiye'ye bile gelmiyor. Gelse bile en az 35K'dan giriş yapar ülkeye o cihaz.bende sana diyorum ki 400gram ve 1 saat pil farkına deymez rog aldığın
2 saat gideceğini nereden çıkardın 115w güçte en az 4-4.5 saati vardır o cihazınZephyrus modelleri 5-6 saat giderken, o cihaz max 2-3 saat gidecektir. Hala laf atıp duruyorsun zaten cihaz Türkiye'ye bile gelmiyor. Gelse bile en az 35K'dan giriş yapar ülkeye o cihaz.
Cihaz Türkiye'ye konuşuruz tabi çıkmaz ayın son perşembesi.2 saat gideceğini nereden çıkardın 115w güçte en az 4-4.5 saati vardır o cihazın
Soru cevap kısmında mux switch yok diyorlar anlamadım?Trendyol üzerinde de aynı fiyat tabikide sizin kararınız. https://www.trendyol.com/asus/rog-z...322587967?boutiqueId=613344&merchantId=118442
Hayır var ekran görüntüsü atayım.Soru cevap kısmında mux switch yok diyorlar anlamadım?
o cihaz 6.5-7 arası bir vergi ile girer türkiyeye haberin olsunCihaz Türkiye'ye konuşuruz tabi çıkmaz ayın son perşembesi.