Orçun Bulgurlu
80+
alınan laptoplarda ortalama 6-7 arasımasraf çıkıyor ancak atıp tutmak gibi olmasın şuanda gerçekten gönderilir mi hiç bir fikrim yokTürkiye'ye gönderimi yok, olsa bile bir laptop fiyatı kadar daha kargo+vergi masrafı çıkar.
Gelse bile gümrükte takılacak zaten.Türkiye'ye gönderimi yok, olsa bile bir laptop fiyatı kadar daha kargo+vergi masrafı çıkar.
Şaka değil mi?
Hepsiburada dan şaşmak istemiyorum hocam sağolunBir de buraya bakın arada 3K fark oynuyor. https://www.gpnteknoloji.com/urun/a...b-rtx3060-15-6-wqhd-165hz?ref=akakce&v=1.65.9 @Coochie Man
Mesaj otomatik birleştirildi:
O cihaz gümrükten geçemeyecek zaten, 150 euro sınırını unuttunuz mu? Hem hafiflik olarakta Zephyrus üstün, o cihazı nasıl taşımayı düşünüyorsunuz peki?
Trendyol üzerinde de aynı fiyat tabikide sizin kararınız. https://www.trendyol.com/asus/rog-z...322587967?boutiqueId=613344&merchantId=118442Hepsiburada dan şaşmak istemiyorum hocam sağolun
mux switch artık standart gibi bir şey 3050'li laptoplarda bile var. online oyunlarda 3050 laptopla aynı fps'i alırsa üzülür. bir de yurtdışından almakla uğraşıcak o yüzden bu model sakat.ayrıca mux switch yok demeniz içinde mux olmasa bile 115w 3060dan iyi performans verecektir 130w 3070
Ek olarak pil gücü isteniyor. Düşük voltajla uğraşmaktansa, zephyrus alınır. Pil gücü isteniyorsa demek ki cihaz ile her yere gidilecek.mux switch artık standart gibi bir şey 3050'li laptoplarda bile var. online oyunlarda 3050 laptopla aynı fps'i alırsa üzülür. bir de yurtdışından almakla uğraşıcak o yüzden bu model sakat.
mux switch ne kadar fark ediyorsun senmux switch artık standart gibi bir şey 3050'li laptoplarda bile var. online oyunlarda 3050 laptopla aynı fps'i alırsa üzülür. bir de yurtdışından almakla uğraşıcak o yüzden bu model sakat.
mux switch yok ama gerek de yok çünkü şu anda rakibi max q 3060 her türlü daha fazla performans verir 130w 3070@Coochie Man @AydNn hocamın attığı laptobun 11. Nesil işlemcili versiyonunu kullanıyorum kesinlikle tavsiyw ederim çok güzel ve sanırım mux switch de var
120W cihaz nasıl Max Q oluyor?mux switch ne kadar fark ediyorsun sen
mux switch yok ama gerek de yok çünkü şu anda rakibi max q 3060 her türlü daha fazla performans verir 130w 3070
Online oyunlarda 2 katı fark var söyleyeyim 200 fps alıyorum valorantta mux aktifleşince 450 den düşmüyormux switch ne kadar fark ediyorsun sen
mux switch yok ama gerek de yok çünkü şu anda rakibi max q 3060 her türlü daha fazla performans verir 130w 3070
pil gücü ve performans kombinasyonunu olarak benim bildiğim en iyi model zephyrus yani sizin önerdiğiniz model en mantıklısı.Ek olarak pil gücü isteniyor. Düşük voltajla uğraşmaktansa, zephyrus alınır. Pil gücü isteniyorsa demek ki cihaz ile her yere gidilecek.