30k oyun için pc toplama

Buğrahan Mert

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,449
3600 veya 5600x ve aorus 2060s alacağım
30kya ne alabilirim merak ediyorum gösterişli bir şey olursa iyi olur alabilirim seversem

30k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama gereksiz bence o kadar yüksek sistem max rdr2 oynayacağım
bende cok fazla oyuun oynamak istiyordum hep oyun videoları izliyordum 2 3 hafta önce aldım. rdr2 olsun sekiro cyberpunk falan full oyun yükledim hepsini biraz oynadım da vallaha almadan önceki istek gidiyor hemen hevesin kaçıyor bence bi kasaya 30k verme şuan fiyatlarda pahalı hem

Sistem olarak bu güzel.
Kasayı değiştirirsen ve sıvı soğutmayı iyi bir model seçersen gayet iyi bir sistem olur bence
depolaması cok az bunun 30k ya

bende cok fazla oyuun oynamak istiyordum hep oyun videoları izliyordum 2 3 hafta önce aldım. rdr2 olsun sekiro cyberpunk falan full oyun yükledim hepsini biraz oynadım da vallaha almadan önceki istek gidiyor hemen hevesin kaçıyor bence bi kasaya 30k verme şuan fiyatlarda pahalı hem
Bende öyle düşünüyorum 15k ya topladım bir tane 5600xli ama ekran kartı 1650s mini dual :D

depolaması cok az bunun 30k ya
500 tl falan daha verip yükseltebilir

500 TL falan daha verip yükseltebilir
Sistem güzel ama öyle nasıl bir sistem alınabilir bakmak istedim custom sistem için bu arada ne kadar gerek bilginiz var mı

ben 3k ya 1650s li aldıydım :D fiyatlar yüksek baya bence max 10k nı ayır 20k ya ilerde güzel bir motor alırsın ya da kafana göre
Motorum hazır hocam 18i bekliyorum son 1 yıl :D

Motor ne önerirsiniz ben şunu alacağım

2060s ne aga ryzen 9 5900x + rx6900xt al işte bide o topladığın kasa hayatımda gördüğüm en saçma sistem zaten

3600 veya 5600x ve aorus 2060s alacağım
30kya ne alabilirim merak ediyorum gösterişli bir şey olursa iyi olur alabilirim seversem
30kya ne alamazsın ki?
Sistem güzel ama öyle nasıl bir sistem alınabilir bakmak istedim custom sistem için bu arada ne kadar gerek bilginiz var mı

Motorum hazır hocam 18i bekliyorum son 1 yıl :D

Motor ne önerirsiniz ben şunu alacağım
aga 15kya rtx3060lı sistem olması lazım bakıcam tekrar ama nerede gördüm hatırlamıyorum cidden gereksiz bu dönemde bu kadar pahalıyken 30kya pc almak bu arada ne iş yapıyordun :D gelecekte yararlanırım

Hocam 40 k idi 10 k noldu 🤭

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,335
Üyeler
188,404
Son üye
huseyin58
Geri