Kanka ısınan modelini almayacağım 3 fanlı olan versiyonu nasıldır ?DH-PENGUIN / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
DH-PENGUIN / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Ekran kartı, diğer ekran kartı modellerine göre daha sıcak çalışan bir model. Ssdyi dramli istersen Kioxia Exceria G2 modelini seçebilirsin, istemezsen kalsın. İşlemci soğutucuyı 542 TL'ye Strong M4 olanı yapıp alınabilir duruyor.
Sırf daha serin çalışsın diye 3.700 TL verebilirsen o senin tercihin. Ben vermezdim, ayrıca 3 fanlı modelinin soğutma performansını hiç bilmiyorum ama iyidir.Kanka ısınan modelini almayacağım 3 fanlı olan versiyonu nasıldır ?
Kanka ısı problemi varsa almak pek mantıklı gelmiyor , çok mu ısınıyor 80 i falan görüyor mu acabaSırf daha serin çalışsın diye 3.700 TL verebilirsen o senin tercihin. Ben vermezdim, ayrıca 3 fanlı modelinin soğutma performansını hiç bilmiyorum ama iyidir.
Valla o dereceleri gören diyen de var, kullanıcıların bağzıların da gayet yeterli soğutması var, çok eziliyor bu model diyenlerde var. En nihayetin de en düşük soğutma performansına sahip kart ama bunu bil yani. 2 senedir kartım var hala 70 dereceye bile zor geliyor, genelde 65'ler de. Arkadaşa yeni sistem aldık daha sıfır 80-85 derecelerde, tuhaf.Kanka ısı problemi varsa almak pek mantıklı gelmiyor , çok mu ısınıyor 80 i falan görüyor mu acaba
Kanka anladım teşekkür ederim , 4060ti nin diğer modellerine bakacağım asus vs. bakalım onlarda durum nasılValla o dereceleri gören diyen de var, kullanıcıların bağzıların da gayet yeterli soğutması var, çok eziliyor bu model diyenlerde var. En nihayetin de en düşük soğutma performansına sahip kart ama bunu bil yani. 2 senedir kartım var hala 70 dereceye bile zor geliyor, genelde 65'ler de. Arkadaşa yeni sistem aldık daha sıfır 80-85 derecelerde, tuhaf.
Bu fiyat bandında işte max 34-35k ya kadar çıkabilirim başka önerebileceğin sistem var mıdır ?Valla o dereceleri gören diyen de var, kullanıcıların bağzıların da gayet yeterli soğutması var, çok eziliyor bu model diyenlerde var. En nihayetin de en düşük soğutma performansına sahip kart ama bunu bil yani. 2 senedir kartım var hala 70 dereceye bile zor geliyor, genelde 65'ler de. Arkadaşa yeni sistem aldık daha sıfır 80-85 derecelerde, tuhaf.
Müsait olunca araştırayım, atarım.Kanka anladım teşekkür ederim , 4060ti nin diğer modellerine bakacağım asus vs. bakalım onlarda durum nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyat bandında işte max 34-35k ya kadar çıkabilirim başka önerebileceğin sistem var mıdır ?