30k ya alınacak ikinci el telefonlar

s24+ al yada peşin alabilirim dersen samsung eğitimden sıfır s25fe olabilir

hocam s23 ultrayı amcamdan alacağım. s24 plusıda temiz bitane buldum s23 ultra 1.5k daha pahalı plus modelide tertemiz. s23 ultra bu dediğiniz güncellemeleri aldımı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam birde iphone 13 var elimde fatura yok kutu var pil 81 tertemiz çok ufak tefek kozmetişk ksuru var 9/10 alır kaça gider? 23k teklif eden oldu ama ben 24 küsürde ısrarcıyım.
Aldı evet. Ama 2027 de bitiyor. S24+ 2030da bitiyor. ip13 ü neden bırakıyorsunuz hocam birde %81 biraz az. Piyasasına çok hakim değilim o konuda yorum yapamicam.

hocam s24 plusta kumlanma falan çıkar diye korkuyorum.
O Ultra serilerinde diye biliyorum hocam. Ama siz yinede iyi bir araştırın.

Aldı evet. Ama 2027 de bitiyor. S24+ 2030da bitiyor. ip13 ü neden bırakıyorsunuz hocam birde %81 biraz az. Piyasasına çok hakim değilim o konuda yorum yapamicam.

Tüm 25 serisinde varmış sanırım hocam. Karanlık ortamda parlaklığı iyice kısarak iyi kontrol edin.

hocam iphone u bırakmamın sebebi hem biraz sıkılmam acaba yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ama aynı fiyata daha iyi cihaz alabilmem ve pil.

Tüm 25 serisinde varmış sanırım hocam. Karanlık ortamda parlaklığı iyice kısarak iyi kontrol edin.
hocam hepsiburadada sıfır s24 de var ama şarjı ip 13 gibi gider falan ve ultra almak varken düz s24 almak gelmiyor içimden.

hocam bir telefonu 2-3 sene kullanırım maksimum.

hocam iphone u bırakmamın sebebi hem biraz sıkılmam acaba yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ama aynı fiyata daha iyi cihaz alabilmem ve pil.

hocam hepsiburadada sıfır s24 de var ama şarjı ip 13 gibi gider falan ve ultra almak varken düz s24 almak gelmiyor içimden.

hocam bir telefonu 2-3 sene kullanırım maksimum.
O zaman güncelleme sizin için çok mühim değil. 2027 de bir daha değişirsiniz. Hangisini istiyorsanız alın ama iphonedan sonra zor gelebilir.

O zaman güncelleme sizin için çok mühim değil. 2027 de bir daha değişirsiniz. Hangisini istiyorsanız alın ama iphonedan sonra zor gelebilir.
Hocam android deneyimim var note 10 plus s7 edge s3 mini ve a20 olmak üzere. Xiaomi falanda kullandım. tabii ki iPhone yazılım olarak daha stabil fakat daha iyi bir kamerası kendi has bir kamerası var ama birazda Samsung takılalım. S23 ultradan pişman olacağımı düşünmüyorum ama s24 plusada göz atacağım.

33kya sıfır honor 400 pro 12/512 al.
Hocam honor falan kullanmadım daha önce çok önyargılıyım birde piyasası çok yok sanırım satarken.

Hocam anlık bi kararla ekstra para vermek yerine telefonunu sattığım fiyata s24 fe alsam üzermi? Aynı şeyleri yapacağım arada bir kamera Pubg pes sosyal media.

Hocam anlık bi kararla ekstra para vermek yerine telefonunu sattığım fiyata s24 fe alsam üzermi? Aynı şeyleri yapacağım arada bir kamera Pubg pes sosyal media.
Yani tam olarak ne beklediğimize bağlı. Kamera olarak s23u ile yarışamaz ama işlemci olarak üzmez pubgde. Siz yine oyun testlerine bakın. Sosyal medya olarak hem yazılım olarak güzelleştirdi hemde artık daha az bozuluyor attığın fotolar. S24fe de çok güzel bir telefon hocam tavsiye ederim ama beklentilere bağlı sonuç olarak. Ha s23u nun kamerası daha iyi ama s24fe de boş değil.

hocam yd düşünürseniz xiomi 15 alınabilir

yada yurtiçi iphone 14 te alınabilir

hocam yd düşünürseniz xiomi 15 alınabilir

yada yurtiçi iphone 14 te alınabilir
hocam zaten kullandığım telefon 13 aynısı.

hoca
Yani tam olarak ne beklediğimize bağlı. Kamera olarak s23u ile yarışamaz ama işlemci olarak üzmez pubgde. Siz yine oyun testlerine bakın. Sosyal medya olarak hem yazılım olarak güzelleştirdi hemde artık daha az bozuluyor attığın fotolar. S24fe de çok güzel bir telefon hocam tavsiye ederim ama beklentilere bağlı sonuç olarak. Ha s23u nun kamerası daha iyi ama s24fe de boş değil.
m kamerası 13 ten iyi midir??

Geri