- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 30000
https://pckolik.com.tr/tavsiye-sist...-geforce-rtx-4060-16gb-ddr5-500gb-m2-nvme-ssd bu sistem nasıl site güvenilir mi bundan 4 5 sene sonra upragade yapmayı düşünüyorum
Nasıl yani ne açıdan iyi değil alternatif başka şeyleri değerlendirimsite guvenilir de sistem pek iyi değil gibi
hocam daha geçen hafta forumdan başkasına önermiştim fiyatı 25 999 du bu fiyata alınmazNasıl yani ne açıdan iyi değil alternatif başka şeyleri değerlendirim
Tavsiye edebileceğiniz ileride update edebileceğim bir sistem var mıhocam daha geçen hafta forumdan başkasına önermiştim fiyatı 25 999 du bu fiyata alınmaz
şu olabilir hocam kasayı vento yapın nvidia şartı varsa 2k fiyat farkıyla 4060 varTavsiye edebileceğiniz ileride update edebileceğim bir sistem var mı
Monitörle toplamda 36k falan vermeyi düşünüyodum bi tık fazla geldi ama güzel sistem özelleştirince ufak bi artti fiyatşu olabilir hocam kasayı vento yapın nvidia şartı varsa 2k fiyat farkıyla 4060 var
![]()
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620 -KINGSTON 16GB DDR5-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620 -KINGSTON 16GB DDR5-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
hocam monitörü burdan eklemeyin derim biraz pahalı ve kötü modeller varMonitörle toplamda 36k falan vermeyi düşünüyodum bi tık fazla geldi ama güzel sistem özelleştirince ufak bi artti fiyat![]()
inan bana ikinci el sitelere bakıpta boşa küfür etmeyin. sıfır fiyatına satan çok2.el takintiniz yoksa sadece ekran karti 2.el daha iyi sistem toplanır.4060li sistemlere bu kadarifazla
Aramasını biliyorsaniz güzel sekilde bulunuyor.Tek sorun aramasını bilmek ve biraz da şans.Örnek maks 2 ay önce 6750tl ye 6700xt aldıminan bana ikinci el sitelere bakıpta boşa küfür etmeyin. sıfır fiyatına satan çok![]()
valla hocam açıyorum malum siteyi yazıyorm. Sıfırla aynı fiyattan çok var . Normal fiyatına koyan da tek tük.Aramasını biliyorsaniz güzel sekilde bulunuyor.Tek sorun aramasını bilmek ve biraz da şans.Örnek maks 2 ay önce 6750tl ye 6700xt aldım