Neler Yeni

Çözüldü✓ ModArt Joker V5 PRO ALINIR MI

okanumulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
okan
aynen öyle amd driver sorunlarını çözdü ama ben yine de güncellemeden önce 1 hafta falan bekliyorum nvidia driver konusunda bir tık patlamıştı çözüldü sanırım ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada bu sistem çook daha iyi.
Yani intel ekran kartı seni pişman etmez diyorsunuz öyle anladım özellik olarak zaten 4060 dan daha iyi gibi duruyor ama bakalım tecrübe edineceğiz umarım intel bizi üzmez

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Mehmetcan
Hocam uğraşın için çok teşekkür ederim bu ekran kartını da gördüm ama driverları gelir gelmez beklemek gerekiyor filan diye yazı görünce emin olamadım yoksa 4060 dan daha iyi bir ekran kartı olduğunu düşünüyorum bir de bu attığın kasayada işlemci için fan almak gerekiyor değil mi
Alma pişman Olursun benden demesi Intel Sistem Alınmaz artık ilerde islemciyi güncellemek istediğinde Anakartı'da değiştirmen gerekecek Vs. Ayrıca Intel 13 ve 14 nesilde çok kötü islemciler çıkardı ısınma problemli falan Sonra Gücü kısın falan dediler vs. Vs.

okanumulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
okan
Alma pişman Olursun benden demesi Intel Sistem Alınmaz artık ilerde islemciyi güncellemek istediğinde Anakartı'da değiştirmen gerekecek Vs. Ayrıca Intel 13 ve 14 nesilde çok kötü islemciler çıkardı ısınma problemli falan Sonra Gücü kısın falan dediler vs. Vs.
İşte bu tarz fikir ayrılıkları görmüştüm bende araştırdığımda emin olamadığımdan forumda sormak istedim tam evet bu olur diyorum sonra bir şey görüyorum hevesim kaçıyor

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Mehmetcan
İşte bu tarz fikir ayrılıkları görmüştüm bende araştırdığımda emin olamadığımdan forumda sormak istedim tam evet bu olur diyorum sonra bir şey görüyorum hevesim kaçıyor
Eğer Nakit Alacaksanız Tavsiyem bazı parçaları 2.el Alın Çok Daha İyi bir sistem toplarsınız Sıfır sisteme göre

Yani 2.el'de eğer Elden kontrol edip bakıp alırsanız %95 oranla hiç bir sorun çıkmaz

okanumulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
okan
Eğer Nakit Alacaksanız Tavsiyem bazı parçaları 2.el Alın Çok Daha İyi bir sistem toplarsınız Sıfır sisteme göre

Yani 2.el'de eğer Elden kontrol edip bakıp alırsanız %95 oranla hiç bir sorun çıkmaz
Parçalardan sistemlerden çok anlayan birisi olmadığım için ikinci ele giremiyorum yoksa para nakit var ama kontrol ettiğimde bir şey varsa anlayamamaktan korkuyorum

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Mehmetcan
Parçalardan sistemlerden çok anlayan birisi olmadığım için ikinci ele giremiyorum yoksa para nakit var ama kontrol ettiğimde bir şey varsa anlayamamaktan korkuyorum
Hocam Senin yeri de olsam hiç düşünmeden 2.ep alırdım 2.el'de çok daha iyi sistem toplarsın benden demesi yani 7500F-RTX 3070/3070Tİ sistem falan toplarsınız miss gibi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,666
İsim
Diyarhan
Modart PC almanı önermem. Kendi cebini düşünen birinin sistemini almak saçma olur. Kendin topla veya başka sistem almalısın.

okanumulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
okan
Hocam Senin yeri de olsam hiç düşünmeden 2.ep alırdım 2.el'de çok daha iyi sistem toplarsın benden demesi yani 7500F-RTX 3070/3070Tİ sistem falan toplarsınız miss gibi
İşte dediğim gibi büyük ihtimalle ikinci el daha makul oluyordur ama ben ikinci elden anlayamayacağım için mecbur böyle hazır toplama sistemlere bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modart PC almanı önermem. Kendi cebini düşünen birinin sistemini almak saçma olur. Kendin topla veya başka sistem almalısın.
Başka sistem baktım çok fazla seçenek de yok ama bulabildiklerimden en makulu bu gibi gelmişti

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,705
İsim
efe araci
hocam arkadaş işlemciden bahsediyor ıntel ekran kartı alabilirsin.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Mehmetcan
İşte dediğim gibi büyük ihtimalle ikinci el daha makul oluyordur ama ben ikinci elden anlayamayacağım için mecbur böyle hazır toplama sistemlere bakıyorum
İşte ben'de diyorum ki Anlayacak öyle aman aman bir şey yok belli Başli 3-5 şey var onları kontrol etsen yeter

Mesela İşlemci Aldığında AM5 bir işlemci alırsan önce bir oyunda ve cineBench 'te Test Fotoğrafı isteyeceksin Sıcaklık değerine ve %kaç kullanıyor bakarsın vs. Onun dışında fiziksel olarak'ta Arkasına bakacaksın hiç çizikler veya Siyah yanık izi vs. Var mı diye yoksa sorun yoktur %99

Yada Ekran Kartı Mı Alacaksın Furmark Test'i iste önce Sonra Fiziksel'de de Anakarta taktığın kısım yani en altına Bakıcaksın Sarı Kısıma üstünde çizikler var mı ve dıştan etrafına , aradan içine vs. Bakacaksın Paslanmışmı ve Arkadaki vidalardan birinin Üstünde Küçük bir garanti etiketi olacak Zarar görmüşmü (görmüşse içi açılmış demek) vs.

Geri kalan Ram/Anakart/psu vs. Gibi parçalarda zaten Sorun olmuyor Yani İnsanlar Eğer hasarlıysa belirtiyor Zaten Sorun çıkmaz O tarz parçalarda

Kısaca Çok Basit Zaten Sen Almak istediğin parçaları belirle sonra ilan linklerini vs. Atarsın biz sana söyleriz Ne gerektiğini

Son düzenleme:

okanumulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
okan
İşte ben'de diyorum ki Anlayacak öyle aman aman bir şey yok belli Başli 3-5 şey var onları kontrol etsen yeter

Mesela İşlemci Aldığında AM5 bir işlemci alırsan önce bir oyunda Ve cin Bench 'te Test Fotoğrafı isteyeceksin Sıcaklık değerine ve %kaç kullanıyor bakarsın vs. Onun dışında fiziksel olarak'ta Arkasına bakacaksın hiç çizikler veya Siyah yanık izi vs. Var mı diye yoksa sorun yoktur %99

Yada Ekran Kartı Mı Alacaksın Furmark Test'i iste önce Sonra Fiziksel'de de Anakarta taktığın kısım yani en altına Bakıcaksın Sarı Kısıma üstünde çizikler var mı ve dıştan etrafına , aradan içine vs. Bakacaksın Paslanmışmı ve Arkadaki vidalardan birinin Üstünde Küçük bir garanti etiketi olacak Zarar görmüşmü (görmüşse içi açılmış demek) vs.

Geri kalan Ram/Anakart/psu vs. Gibi parçalarda zaten Sorun olmuyor Yani İnsanlar Eğer hasarlıysa belirtiyor Zaten Sorun çıkmaz O tarz parçalarda

Kısaca Çok Basit Zaten Sen Almak istediğin parçaları belirle sonra ilan linklerini vs. Atarsın biz sana söyleriz Ne gerektiğini
Sen adamın dibisin ya vallaha sağol

Top Bottom