Kasana sığmama gibi bir sorun olmuyacaktır. T6 Ultradan daha iyi bir soğutucu bulamazsın o fiyata.Spec delta RGB
1. Sanane?Adam soğutucu önerisi istemiş sen ''iKinCi eL üÇ Bin bEş yÜz iks AlıRdIm o ParAyA'' diyorsun.
1- Konuyu kirletiyorsun.1. Sanane?
2. En azından dalga geçermişcesine 4 Bin TL lik sıvı soğutucuyu 900 TL lik 3100 işlemciye önermiyorum.
tm harun ab sen çok dolu bir insansınEfe harbi boş adamsın
Konuyu kirletip kirletmemem sana kalmış bir şey değil, rapor sistemi var kullanabilirsin.1- Konuyu kirletiyorsun.
2- Adam bütçe belirtmediyse 50000 TL lik şeyde atarım.
Uzatma bıcırık.tm harun ab sen çok dolu bir insansın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu kirletip kirletmemem sana kalmış bir şey değil, rapor sistemi var kullanabilirsin.
Bıcırık :d?Uzatma bıcırık.
Adam almış işlemciyi soğutma bakıyor.
Gelmiş alakasız alakasız ne yazıyorsun.
Tek vasfın laf yapmak mı senin? Ne zaman görsem biryerlerden laf sokma peşindesinAdam soğutucu önerisi istemiş sen ''iKinCi eL üÇ Bin bEş yÜz iks AlıRdIm o ParAyA'' diyorsun.
Kaos oluşturma peşinde, bana boş diyolar bide :d neyse.Tek vasfın laf yapmak mı senin? Ne zaman görsem biryerlerden laf sokma peşindesin
Profilimden mesaj kategorime bakarak ''vasfımın'' ne olduğunu anlayabilirsin.Tek vasfın laf yapmak mı senin? Ne zaman görsem biryerlerden laf sokma peşindesin
Ya yok sinir oluyorum bu tiplere.Adam bütçe yazmayı unutmuş olabilir.Niye hemen laf sokmaya çalışıyor anlamıyorumKaos oluşturma peşinde, bana boş diyolar bide :d neyse.
Yazık la.Profilimden mesaj kategorime bakarak ''vasfımın'' ne olduğunu anlayabilirsin.
Tabi sen platsın , şimdi senin dediğin doğrudur sen haklısındırProfilimden mesaj kategorime bakarak ''vasfımın'' ne olduğunu anlayabilirsin.
Ne yani bu bi triplere giriyorsunuz üstünmüş gibi komiksinizYazık la.
Üstüne gitme