Ben olsam o fiyatlara rx9060 xt 16gb lı bi sistem bakardımBu sisteme 31.000 TL fiyat iyi mi sizce?
Ekran kartını NVIDIA istiyorum hocam. Bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim sence?Ben olsam o fiyatlara rx9060 xt 16gb lı bi sistem bakardım
Bu fiyata ancak kendin toplarsın ve ekran kartını 2.elden 4060 ti 16 gb falan alırsın anca öyle olurEkran kartını NVIDIA istiyorum hocam. Bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim sence?
hocam o ekran kartlı bir sistem o kadar etmez o fiyat daha uygun fiyatlı ekran kartları var ama siz Nvidia istiyorsanız o zaman ilerde güncelleme yapacaksınız yeni bir ekran kartıyla mantıklı ama bunu uzun süre aynı özelliklerde kullanacaksanız bence mantıklı değilBu sisteme 31.000 TL fiyat iyi mi sizce?
Ekran kartını Nvidia alma şartınızdan vazgeçin. 8 GB VRAM çok üzer. Örnek verebilirsek: RTX 3060 12 GB GTA 6 oynatabilecekken, RTX 5060 8 GB oynatamayacak VRAM hatası verecek.Ekran kartını NVIDIA istiyorum hocam. Bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim sence?
o fiyatlara 9060xt li sistemler bulabilirsin ve bu ekran kartı 5060 ti a rakipO zaman AMD ekran kartı olan bir sistem önerir misiniz bu bütçeyle?
Ben bulamadım bu fiyatta 9060 XT'li sistem. Sen bulduysan atabilir misin?o fiyatlara 9060xt li sistemler bulabilirsin ve bu ekran kartı 5060 ti a rakip
İncehesap gaming gecesini bekleyin.O zaman AMD ekran kartı olan bir sistem önerir misiniz bu bütçeyle?