Neler Yeni

32'' 2k oyun oynamak

musti_123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mustibaba
Arkadaşlar selam 32 inc 2k bir monitorum var henuz kullanmaya baslamadım degıstırme ımkanım var 32 ınce 2k oyun oynamak goruntuyu pıksel yogunlugu bakımından blurlastırma yapar mı 27 ınc monıtore gecmelı mıyım 32 ıncler 4k ıcın cok ıyı oldugunu bılıyorum fakat 2k da pıksel yogunlugu olarak 24 ınchte 1080p gıbı acaba goruntu de bı bozukluk fark eder mıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Onur Yücel
Arkadaşlar selam 32 inc 2k bir monitorum var henuz kullanmaya baslamadım degıstırme ımkanım var 32 ınce 2k oyun oynamak goruntuyu pıksel yogunlugu bakımından blurlastırma yapar mı 27 ınc monıtore gecmelı mıyım 32 ıncler 4k ıcın cok ıyı oldugunu bılıyorum fakat 2k da pıksel yogunlugu olarak 24 ınchte 1080p gıbı acaba goruntu de bı bozukluk fark eder mıyım
Monitöre yakınsan rahatsız eder

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
İhsan Öztürk
32 olmaz kral türkiye şartlarında videodur filimdir falan alt yapı yok trde bence 27 inç geç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Onur Yücel
ne kadar yakinlikdan bahsediyoruz hocam bi inceleme videosu falan var midir onerebilcegin
60 cm civarı ise baya rahatsız eder.
Kısacası şöyle diyim, monitörü şu an faal olarak kullanıyor musun? Eğer öyleyse dene , baktığında pixelleri görüyorsan, çapraz şekillerde genelde fark etmek kolay olur o tarz yerlerde seçebiliyorsan pikselleri işkence olur.
Veya yakında teknoloji mağazası varsa git orada dene gözüne nasıl geliyor.

Top Bottom