ben sımdı 120 hz androıdden gececegım ıcın cok mu kasılma hıssı verirbence iyi tel fiyatina gore
Hocam konun devamını oku biraz.
Verir hocam.ben sımdı 120 hz androıdden gececegım ıcın cok mu kasılma hıssı verir
Senede bir model değişiyorsanız tek bu tablo işe yarar bir konu . Bir telefon alıp 4-5 sene kullanan biri için bir şey ifade etmiyor bence bu tablo.
İlk 1-2 saat çok hissedersin 2 gün sonra unutuyorsun. Mesela geçen araba bakmak için amcamın 13'ü aldım bi 10-15 DK sahibinden de gezdim 0 hissetme sonrasında telin 60Hz olduğu aklıma gelince bir tık hissettirdi. 2 gün sonra alışacağın kesin.ben sımdı 120 hz androıdden gececegım ıcın cok mu kasılma hıssı verir
YD İphone ile Samsung u aynı keseye koymak mantıklı değil bence çünkü Samsung larda server kayıt denen bir şey var iphone da kayıtsız dolaşmaya mahkumsun eğer yd kullanıyorsan.Okumama gerek yok. YD modelle Yİ modeli karşılaştırmışsın. O mantıkla bakacaksak iPhone 16 Pro'da 35K'ya YD'da satılıyor.
Dostum hem senin için hemde yanıt veren diğer arkadaşlar için diyeceğim şey şudur bu arkadaş bu telefonu satın almış ve bu saatten sonra bir iade söz konusu değil arkadaşa kazıklanmışsın gibi hitaplarda bulunup moralini bozmak yerine denilecek tek şey hayırlı olsundur ve dostum senin de bu telefonu aldıktan sonra buraya yazman sadece verilen yanıtlarla moralini bozacaktır hayırlı olsun hiç sormana gerek yok arkadaşım Kasım’dan önce 35.000 TL’ye aldıiyi mi ettim
TAM OLARAK NASIL 32.850 ALMAYI BECERDİN BENDE DÜSÜNÜYORUM DA 34K SUANiyi mi ettim
Fark ettiysen yurt içi alınmaz zaten android otomatikmen aldığın anda fiyatı en az %30%40 aşağı oluyor27K yı dolar olarak baz alırsan 1400 civarı. Şu an 16 Pro Max alınıyor zaten o paraya. Kayıt ücretlerine saçma zam geldi onu yapamıyorsun :d