Neler Yeni

Yardım En Güvenli iPhone 13 Nereden Alınır?

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Hocam hepsiburada sağlam site normalde ama valla bende anlamadım satıcı hepsiburada olmasına rağmen bozuk geldi telefonum
bana pek güven vermiyorlar hocam yakında bi yabancıya satarlar bunu da, geçmiş olsun

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bana pek güven vermiyorlar hocam yakında bi yabancıya satarlar bunu da, geçmiş olsun
amazon eğer devralırsa bünyesine katarsa sağlam olurda yapacağını sanmıyorum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Ahmet
amazon eğer devralırsa bünyesine katarsa sağlam olurda yapacağını sanmıyorum.
hepsiburada zaten yabancılara satıldı
Hocamlar ben iadeden vazgeçecegim sanırım çünkü ben telefonu 33500 TL'ye aldım eğer iade edersem kesin zam gelir en iyisi ben garantiye gönderiyim

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Hocam iade etmiyorum ya uğraşmak istemiyorum
valla siz bilirsiniz hocam da ben olsam iade ederdim sonuç olarak sıfır bir ürün alıyorsunuz ve size bozuk şekilde teslim ediyorlar. Şuan akakçeye bakıyorum trendyolda satıcısı mediamarkt ve vatan bilgisayar olan iphone 13ler 33-34 bin tl, yıl sonuna kadar da aynı kalır diye düşünüyorum.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Ahmet
valla siz bilirsiniz hocam da ben olsam iade ederdim sonuç olarak sıfır bir ürün alıyorsunuz ve size bozuk şekilde teslim ediyorlar. Şuan akakçeye bakıyorum trendyolda satıcısı mediamarkt ve vatan bilgisayar olan iphone 13ler 33-34 bin tl, yıl sonuna kadar da aynı kalır diye düşünüyorum.
Hocam aslında tam olarak arıza bile sayılmayacak bir durum var ekran günde 1 veya max 2 kere olacak şekilde parlama yapıyor yani bundan dolayı iadeye gerek var mı bilmiyorum belki de güncellemeler ile çözülecek bir şeydir

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,705
İsim
Yavuz
Hb ile ne alakası var ürün kendi bozuk bende aldım sıkıntı çıkmamıştı şanş işi.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Ahmet
https://www.sikayetvar.com/iphone/iphone-ekranda-biranda-isik-patlamasi sorun bu hocam günde veya 2 günde bir oldugunu dusunun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hb ile ne alakası var ürün kendi bozuk bende aldım sıkıntı çıkmamıştı şanş işi.
Hocam bu linkteki sorun mevcut daha çok instayla whatsapp arasında gidip gelirken oluyor sizce ne yapılmalı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,918
Üyeler
163,407
Son üye
Quartzz00
Top Bottom