Spectre_zz
80+ Bronze
onu bileyen kalmadı zaten kralörnek vereyim ülkeye iPhone 16 Pro Max 1Tb 58k ₺ ye geliyor verginin vergisidir her şey eklenince sen alıyorsun 110k
onu bileyen kalmadı zaten kralörnek vereyim ülkeye iPhone 16 Pro Max 1Tb 58k ₺ ye geliyor verginin vergisidir her şey eklenince sen alıyorsun 110k
biliyorum.onu bileyen kalmadı zaten kral
hat olmayınca nası oluyo peki kanka sıkıntı değil mialınır kaça mis gibi telefon
13k civarı fiyatıalınır kaça mis gibi telefon
hocam devletimizin de bir iPad bir iPhone bir Mercedes bir Bmw almasın mı gençlik bitmiş yatamamen saçmalık yav samsung da dolar bazında aşağı yukarı aynı para mesela yazın tablet bakıyorum s9fe 350 dolar ipad 10 da 350 dolar ama samsung burda 10.5 ipad de 16kydi tamamen saçmalık yani gittim samsung aldım tabi
nası hat olmayınca bende varhat olmayınca nası oluyo peki kanka sıkıntı değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
düşünsene sms bile gelmiyor bi yere kayıt olsan sms alamayacan
Aynen öyle hocam vergiler çok canımı sıkan bı durum,kuzen geçen sene iPhone 14 proyu yurtdışına gidip 24k civarına almıştı, Türkiye'de çok aşırı pahalı canım devletimede 3 tane alıyoruz,sonumuz nolcak acaba xdhocam android fazla ram lazım işletim sistemi için ve sürekli arkaplanda çalışan uygulamalar vs ve kullandıktan sonra ilk gün ki gibi hızlı olamıyor iPhone işletim sistemi daha az ram harcıyor gizliliğine önem veriliyor uygulamayı arkaplana attığın zaman uyku modunda kalıyor ram yemiyor daha stabil çalışıyor zaten tasarımına diyecek laf yok adamlar harika bir tasarım yapmışlar yıllardır kullanıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
artı olarak iPhone pahalı falan değil canım ülkem Türkiye'de 1 sana 3 devlete olduğu için daha pahalı geliyor sana
tamam da sen allah bilir kaç k bayıldın. arkadaş yd alacaknası hat olmayınca bende var
fena değil ben 18e sıfır getirip kaydettirmiştim bide üstüne13k civarı fiyatı