Neler Yeni

Yardım 32 inç monitörde rekabetçi oyun oynamanın dezavantajları neler ?

Krmm

80+ Bronze
Şuan 32 inç 4k oled kullanıyorum. Hikayelide akıyor fakat rekabetçiye girdiğim zaman sanki eski kullandığım 24 inç ( zowie 360 hertz) daha rahattı gibime geliyor. Oynanmıyor değil aslında bu monitörde. Fakat 24'ü bir tık aratıyor.

Siz ne düşünüyorsunuz ?

elemin

80+ Bronze
360 24inç benq zirvelerden biri zaten hocam o 32 inç monitörde rekabetçi iddiası çok zor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Furkan Demirtaş
Ekran büyüdükçe odaklanmak ve ekranın her yerini anında kontrol altında tutmak gözle takip etmek zor olabiliyor.

• Beğen

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
360 24inç benq zirvelerden biri zaten hocam o 32 inç monitörde rekabetçi iddiası çok zor.
Ekran büyüdükçe odaklanmak ve ekranın her yerini anında kontrol altında tutmak gözle takip etmek zor olabiliyor.

Haklısınız aslında. Bir yandan pişmanlık duyuyorum o monitörü sattığım için fakat bir yandan da hikayeli oyunlarda bu oled monitörle çok keyif alıyorum. Fakat rekabetçi oyunlardan da vazgeçemiyorum. Sanırım bir adet daha monitör alacam. Bu oledi hikayelide kullanırım. Diğerini rekabetçide kullanırım.

Almayı düşündüğüm monitör belli bu arada. 540 hertz TN panel alacam ömürlük olması için. Zowie mi yoksa asus mu daha iyi olur arkadaşlar ?

Eğer asus olanı alırsam vatanda satılıyor ve mağazaya gidip test ederek alabilirim. Ölü piksel çıkarsa direkt değişim yapıyor orada çalışan tanıdık bir arkadaş. Ama zowie vatanda satılmadığı için ölü piksel konusunda bir şey yapamam.

Fakat araştırdığım kadarıyla zowie, asus'tan 0.1 ms daha hızlı duruyor rtings testine göre. Sizce hangisini çekeyim ?

Fiyatları da şöyle

asus : https://www.vatanbilgisayar.com/asu...2ms-540hz-full-hd-esports-gaming-monitor.html

zowie : https://www.amazon.com.tr/dp/B0CNT9...333&creativeASIN=B0CNT96DNR&linkCode=asn&th=1

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Sezer
Ben her türlü Zowie derim. Deneyip alma şansım var diyorsun da neticede baktığın monitörü almayacaksın, gelen monitörde de ışık sızması ya da ölü pixel olabilir. Amazon'un iade politikasına bir göz at, ona göre Zowie al. Eğer sıkıntı gibi duruyorsa Asus al. İkisinden de pişman olmazsın.

• Beğen

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben her türlü Zowie derim. Deneyip alma şansım var diyorsun da neticede baktığın monitörü almayacaksın, gelen monitörde de ışık sızması ya da ölü pixel olabilir. Amazon'un iade politikasına bir göz at, ona göre Zowie al. Eğer sıkıntı gibi duruyorsa Asus al. İkisinden de pişman olmazsın.
Hocam anlamadınız. Vatanda tanıdık birisi var. Oraya gidip monitörü bizzat açtırıp ordayken test edip öyle alıyorum. Orada eğer ölü piksel çıkarsa değiştirip başka kutu açtırıyorum. O yüzden asus almaya daha yakınım sıfır ölü piksel garantili olacak yani. Ayrıca zowie'ye göre epey ucuz. Zowie niye bu kadar pahalıdan satıyor onu da anlamış değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Sezer
Hocam anlamadınız. Vatanda tanıdık birisi var. Oraya gidip monitörü bizzat açtırıp ordayken test edip öyle alıyorum. Orada eğer ölü piksel çıkarsa değiştirip başka kutu açtırıyorum. O yüzden asus almaya daha yakınım sıfır ölü piksel garantili olacak yani. Ayrıca zowie'ye göre epey ucuz. Zowie niye bu kadar pahalıdan satıyor onu da anlamış değilim.

Profesyonel oyuncuların %99'u Zowie kullanıyor. O yüzden biraz daha pahalı. Ama dediğini şimdi anladım. O zaman hiç kasmadan Asus al gitsin.

Bu sitede hangi CS2 oyuncusu hangi monitörü kullanıyor bakabilirsin.

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,077
Üyeler
172,776
Son üye
Castross
Top Bottom