32 Kg Kilo Vermek İstiyorum?

Wouix

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba arkadaşlar, 183 boy 102 kiloyoum şu an Şişman (Obez) - I. Sınıf olarak gözüküyorum ve kilo vermeyi kafaya koydum 32 kilo vermeyi düşünüyorum yani 70 kg düşmeyi hedefim 70 kg olmak kafamda 2-3 tane soru var tek konuda sormak istedim kilo verenler yardımcı olabilir mi madde halinde cevap verirseniz sevnirim?
1-32 kilo verince yüzüm çok değişir mi?
2-şişman obez 1 olarak gözüküyorum ve sürekli yorgun hissediyorum 70 kg olunca bu yorgunlukta gider mi?
3-kilo verirsem boy uzar mı?

Merhaba arkadaşlar, 183 boy 102 kiloyoum şu an Şişman (Obez) - I. Sınıf olarak gözüküyorum ve kilo vermeyi kafaya koydum 32 kilo vermeyi düşünüyorum yani 70 kg düşmeyi hedefim 70 kg olmak kafamda 2-3 tane soru var tek konuda sormak istedim kilo verenler yardımcı olabilir mi madde halinde cevap verirseniz sevnirim?
2-şişman obez 1 olarak gözüküyorum ve sürekli yorgun hissediyorum 70 kg olunca bu yorgunlukta gider mi?
yağ oranın düştüğünde yüz hatların belirginleşir
yorgunluğun kilodan kaynaklıysa gider,hastalığın vb varsa bilemem
inceldiğin için daha uzun gözükürsün,kilon boyunun uzamasına engel oluyorsa birkaç yıl içinde uzarsın herhalde,kesin olmamakla birlikte tabi
dostum soruları düşünmek yerine yaşayıp tecrübe et
30kgyi 6 ayda atarsın,tabi hafif sarkmaların olmamasını istiyorsan hafif egzersizler,yeni bi hayat istiyorsan spor salonuna başlayabilirsin
bide rica ediyorum dolandırılma işin kolayına kaçmak için
6 ay sonra görüşmek üzere

Yüzün değişir.
Yorgunluk gider ama bu sefer zayıflıktan başlar 70 çok az boyuna göre 85 civarı olman daha mantıklı gibi.
Boyun uzamaz ama daha uzun görünürsün.

120 kiloydum 83 kiloyum şu an da tavsiyem kilonu spor ile birleştirmeye çalış tabii ki diyet yap ama spor ve ağırlık çok önemli kaslarını kaybetmemek için uğraş zamanla yağların yanmış olacak çünkü bir de amacından vazgeçme bende 120 kiloyken kendimi çok yorgun hissediyordum ama 83 kiloda canavar gibiyim vücut ağırlığı çok önemli gerçekten ve ayrıca yüzün güzelleşiyor cildin düzeliyor giydiklerin yakışıyor kendini mutlu hissediyorsun özgüvenin yükseliyor bence bunları da göz önünde bulundur kilo iyi bir şey değil hayat kaliten altta yaşıyorsun kardeşim naçizane fikrim bu şekilde

Yüzün değişir.
Yorgunluk gider ama bu sefer zayıflıktan başlar 70 çok az boyuna göre 85 civarı olman daha mantıklı gibi.
Boyun uzamaz ama daha uzun görünürsün.
spor yapmayacaksa 85 ideal kilo değil bence
tabi ideal kilo muhabbetine pek önem vermiyorum aynada gördüğün tek olay

yağ oranın düştüğünde yüz hatların belirginleşir
yorgunluğun kilodan kaynaklıysa gider,hastalığın vb varsa bilemem
inceldiğin için daha uzun gözükürsün,kilon boyunun uzamasına engel oluyorsa birkaç yıl içinde uzarsın herhalde,kesin olmamakla birlikte tabi
dostum soruları düşünmek yerine yaşayıp tecrübe et
30kgyi 6 ayda atarsın,tabi hafif sarkmaların olmamasını istiyorsan hafif egzersizler,yeni bi hayat istiyorsan spor salonuna başlayabilirsin
bide rica ediyorum dolandırılma işin kolayına kaçmak için
6 ay sonra görüşmek üzere
kankam 6 ay diyorsnda bir şey danışacağım meto benim çok hızlı haftada 3-4 kilo gidiyor adam gibi diyet yaparsam daha hızlı verilmez mi ?

kankam 6 ay diyorsnda bir şey danışacağım meto benim çok hızlı haftada 3-4 kilo gidiyor adam gibi diyet yaparsam daha hızlı verilmez mi ?
kardeşim haftalık vereceğin sağlıklı kilo vermek istiyorsan vücut ağırlığının %1,5unun üstüne çıkmanı önermem
hızlı kilo vermek ÇOOOK kolay işin aslı sağlıklı ve yağdan ağırlık kaybetmek
aylık 5 kilo senin için ideal, haftada 3 4 kilo verirsen kastan ve sudan veriyorsun demektir büyük miktarda,diyetteyim diye kendine işkence etme gerektiği kadar ye ekstradan kaçın yeter

kardeşim haftalık vereceğin sağlıklı kilo vermek istiyorsan vücut ağırlığının %1,5unun üstüne çıkmanı önermem
hızlı kilo vermek ÇOOOK kolay işin aslı sağlıklı ve yağdan ağırlık kaybetmek
aylık 5 kilo senin için ideal, haftada 3 4 kilo verirsen kastan ve sudan veriyorsun demektir büyük miktarda,diyetteyim diye kendine işkence etme gerektiği kadar ye ekstradan kaçın yeter
neler yiyebilirim yazabilir misin dediklerini not alacağımda

neler yiyebilirim yazabilir misin dediklerini not alacağımda
dostum benim dediklerim çok yüzeysel kalır kişisel bi beslenme bulman lazım
ya 1 hafta deneyip sonuçlara bakarak uygun beslenmeyi bulacaksın ya da uzmanlara danışacaksın
ben vücut geliştirmeyle uğraştığım için çoğu öğünüm tavuk pilav ve yeşillik
10 öğünden 9u diyebilirim
ama beni örnek alıp aynısını yapmaya çalışma dediğim gibi herkesin ihtiyacı farklıdır hesaplayıp yemek lazım

onu bunu bilmem de 32 kg verince deri sarkmasına hazırla kendini genelde 20 kg den sonra deri sarkması başlar kesin olacak bir durum değil ama kendini hazırla.

Bu kiloyu 3-5 ay gibi bir sürede vermen lazım,Üstüne 6 ay geri almamak için bir diyete devam etmen gerekir.
Şeker haftada 1 kere az, Ekmek sadece 2 dilim tam buğday,Sabah kahvaltılarında 1 yumurta şart. Her gün en az 30 DK yürüyüş. 2,5 litre su şart her gün. Öğlen menüsünde tavuk,et gibi şeyler tüket,ara öğün yeşil elma. Böyle devam etmelisin.

onu bunu bilmem de 32 kg verince deri sarkmasına hazırla kendini genelde 20 kg den sonra deri sarkması başlar kesin olacak bir durum değil ama kendini hazırla.
kankam yalan bilgi verme çevremde okadar 30 - 40 kg veren insan var sporla ve adam akıllı diyetle yapınca olmuyor daha önce 25 kg verdim sarkmadı

Bu kiloyu 3-5 ay gibi bir sürede vermen lazım,Üstüne 6 ay geri almamak için bir diyete devam etmen gerekir.
Şeker haftada 1 kere az, Ekmek sadece 2 dilim tam buğday,Sabah kahvaltılarında 1 yumurta şart. Her gün en az 30 DK yürüyüş. 2,5 litre su şart her gün. Öğlen menüsünde tavuk,et gibi şeyler tüket,ara öğün yeşil elma. Böyle devam etmelisin.
Tüm diyetisyenler extra bir durum yoksa bunları söyler,kişiseldir bilmem ne yalan. Yiyerek zayıflama hayalleride yalan, en önemli şey kendine dürüst olacaksın,irede ortaya koyacaksın.

Geri