Neler Yeni

3200₺ Monitör Önerisi ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Bütçe
5
AMD Ekran kartım var alacağım monitörde FreeSync desteği, HDR desteği ve en önemlisi 144Hz ve üstü yenileme hızına sahip olması gerekiyor

İkinci el ürün ya da sıfır ürün benim için önemli değil

Şimdi gelelim benim bulduğum ikinci el ürüne VG247Q1A adam almış ama kullanmamış 3.000₺ fiyata satıyor pazarlıkla falan 2.600 - 2.800 civarına verirse almayı düşünüyorum sizce alınır mı ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDR

bu monitörde HDR desteği bulunmuyor.
HDR oyunlarda o kadar fark yaratır mı bilmiyorum 5 yıllık monitörden geçerken iyi bir şeye geçeyim diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

HDR

bu monitörde HDR desteği bulunmuyor.
Bu fiyat bandında gerçek 1ms bulmak zor galiba

Saintes Maries

80+ Bronze
yorumlar pek iyi yönde değil gibi umut. ghosting var diyenler, paneli çok kötü diyenleri var. neye göre güzel dedin acaba? yanlış anlama eleştrimek amaçlı değil merak ettiğimden soruyorum. monitörü kullanıyor musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

HDR oyunlarda o kadar fark yaratır mı bilmiyorum 5 yıllık monitörden geçerken iyi bir şeye geçeyim diyorum
1920x1080 çözünürlük bu bütçe bandında yeterli gibi gözüküyor bence. eğer illaki hdr olacak demiyorsanız arkadaşın da attığı asusa bakabilirsiniz.

umut1214

80+
yorumlar pek iyi yönde değil gibi umut. ghosting var diyenler, paneli çok kötü diyenleri var. neye göre güzel dedin acaba? yanlış anlama eleştrimek amaçlı değil merak ettiğimden soruyorum. monitörü kullanıyor musun?
bende var. ghosting var ama rahatsız etmicek kadar arkadaş 3 k demiş 3 kyı hak edicek monitör
not: laptopta kullanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aygıt
tam olarak bütçeniz nedir hocam elimde BenQ Mobiuz EX240 23.8″ 1ms 165Hz FreeSync Premium IPS Full HD var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,864
Üyeler
164,738
Son üye
soloqqer
Top Bottom