Neler Yeni

3200 tl ye 2k monitör

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Başlıkta 2k monitör yazıyor, benim attığım 2k lık bir monitör:Alıntıyı görüntüle
Bu mesajımdan sonra arkadaş yorumlardan dolayı korktuğunu söyledi:
Alıntıyı görüntüle
Bende bundan sonra dedimki, ben bu monitörün 1080p olanını kullanıyorum linkide burda dedim. Ve çok memnunum dedim, o yüzden 2k olanını rahat bir şekilde alabileceğini söyledim. Eğer 1080p olanını düşünürsede 90 TL fazla verip pivot özelliği olanını tercih etmesini söyledim.
Alıntıyı görüntüle

Konuyu baştan okusaydınız ne manada bu mesajı attığımı anlayabilirdiniz @Second Sister . Konu kapansın lütfen
Ortada sorun yokki hocam problemde yok Arkadaş 2k 1440p monitör istemiş. Lg 800 ve 880 serisi monitörler ips panel 144hz 1440p 10bit panele sahip monitörler Piyasadaki en kaliteli Top3'e oynar öyle kaliteli modeldir.
Bende aktif olarak kullandığım 27gn850-b modeli var renk derinliği konusundan panel kalitesi olarak çok kaliteli modeldir.
Kaldıki piyasada 3k satılan çoğu 1440p monitörler ips değilken 26milyon renk derinliğinde.
Arakdasın attığı LG 27GN800-B 27 model 1milyar renk derinliğine sahip Tek eksisi ips türü nanoips değil.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Başlıkta 2k monitör yazıyor, benim attığım 2k lık bir monitör:Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bende bundan sonra dedimki, ben bu monitörün 1080p olanını kullanıyorum linkide burda dedim. Ve çok memnunum dedim, o yüzden 2k olanını rahat bir şekilde alabileceğini söyledim. Eğer 1080p olanını düşünürsede 90 TL fazla verip pivot özelliği olanını tercih etmesini söyledim.
Alıntıyı görüntüle

Konuyu baştan okusaydınız ne manada bu mesajı attığımı anlayabilirdiniz @Second Sister . Konu kapansın lütfen
Bruh

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

okumayı öğren derken sana demedim bu arada

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
okumayı öğren
Birileriyle olan konuşman cidden çocuksu seviyede.
Gerçek hayatta abi çekeceğin kişilerle olan konuşma şekline bak.
Üst tarafta atılmış olan Monitörü görmemiş olabilir ve sende buna karşılık olarak böyle bir şey yazarsan kendi üslubunda sıkıntı var demektir.
Birine mesaj yazmadan önce 3 kez düşünmeni öneriyorum.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Birileriyle olan konuşman cidden çocuksu seviyede.
Gerçek hayatta abi çekeceğin kişilerle olan konuşma şekline bak.
Üst tarafta atılmış olan Monitörü görmemiş olabilir ve sende buna karşılık olarak böyle bir şey yazarsan kendi üslubunda sıkıntı var demektir.
Birine mesaj yazmadan önce 3 kez düşünmeni öneriyorum.
sen benim yaşımı nerden biliyosun ? ve görmemiş olabilir ama layc ıbi tavırla öyle diyemez ozaman . ben 3 kez düşünceksem o da 3 kez baksın

Top Bottom