Neler Yeni

En İyi 144-180 Hz Monitör Tavsiyeleri

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
selamlar hocam bende önerdiğiniz MSİ Mag 256f modelinin indirime girmesi bekliyorum. Birkaç gün içinde düşmez ise 4599 a satılıyor alacağım sanırım. Bu fiyata ne dersiniz var mı başka alternatifi
Varsa bile incelemesi yok. Daha önceki mesajlarımdan görebileceğiniz üzere monitör özellik kağıdındaki çoğu şeyin bir önemi yok, olanlarda da ağız oyunu var. Dolayısıyla incelemesi olmayan bir monitörü önermem.

Özellikle VG249Q3A, Q3R, G244F E2 ve G244PF E2 modellerine bakmak lazım. Ben aradım taradım inceleme bulamadım.

Banshee7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan K.
Varsa bile incelemesi yok. Daha önceki mesajlarımdan görebileceğiniz üzere monitör özellik kağıdındaki çoğu şeyin bir önemi yok, olanlarda da ağız oyunu var. Dolayısıyla incelemesi olmayan bir monitörü önermem.

Özellikle VG249Q3A, Q3R, G244F E2 ve G244PF E2 modellerine bakmak lazım. Ben aradım taradım inceleme bulamadım.
bende G244PF E2 bunu düşündüm ama dediğiniz gibi inceleme yok kararsız kaldım Odyssey g3 27" vardı(araştırmadan almıştık renkler vs hiç hoşuma gitmedi) sattım onu aratmayacak bir şey arıyorum çokta bütçe ayıramıyorum indirimleri de kaçırdık bakalım

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bende G244PF E2 bunu düşündüm ama dediğiniz gibi inceleme yok kararsız kaldım Odyssey g3 27" vardı(araştırmadan almıştık renkler vs hiç hoşuma gitmedi) sattım onu aratmayacak bir şey arıyorum çokta bütçe ayıramıyorum indirimleri de kaçırdık bakalım
İyi yapmışsınız. Ghosting makinesi o.

sedatvrl

80+ Bronze

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu modelleri kim popüler yapıyor bilmiyorum ama monitör bilgisinin 100 üzerinden -100 olduğuna emin olabilirsiniz. Biliyorsa bile sponsorlu yapıyordur.

Tam bu modeli bulamadım. Özellikle giriş segmentte ürünlerin incelemesini bulmak zor. Ama yine VX2418 serisi bir VA olan VX2418-P-MHD'nin ghosting testi:
1734194503101.png

C olana bakmama bile gerek yok çünkü onun da böyle olması neredeyse kesin. Bu sonuç şunu diyor: Karanlık renklerin olduğu her yerde (Tarayıcıda bile) hareketli her şey bulanık ve izli olacak:

Top Bottom