Neler Yeni

3200G pinlerim yamuldu ama düzelttim, bozulmuş mudur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
AHMET MERT
canım çok sıkkın işlemcim AMD ryzen 3 3200g yeni aldım daha çalıştırmadım bile açtım yerine koyarken pinler yamuldu 2 tanesi düzelttim anakartta taktım oturdu ama sistemin her şeyi geldi kasa ve PSU gelmedi deneme şansım olmadı çalışıyor mu diye sizce çalışır mı ne yapmalıyım

NeẊus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berkay Gülpınar
Yamulan bütün pinleri düzelttiyseniz çalışması lazım ama denemeden bilinmez . Geçmiş olsun.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Deneyip öğrenmekten başka çareniz yok.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
canım çok sıkkın işlemcim AMD ryzen 3 3200g yeni aldım daha çalıştırmadım bile açtım yerine koyarken pinler yamuldu 2 tanesi düzelttim anakartta taktım oturdu ama sistemin her şeyi geldi kasa ve PSU gelmedi deneme şansım olmadı çalışıyor mu diye sizce çalışır mı ne yapmalıyım
geçmiş olsun :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
AHMET MERT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneyip öğrenmekten başka çareniz yok.
beyler geçmiş olsun diyipte moralimi bozmayın yaa

robin

80+ Silver
Herşeyin çalışıp kasa ve psunun çalışmaması imkansız çünkü psu çalışmazsa DİĞER şeylerde çalışmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
AHMET MERT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla 2 tanesi yamulmuştu zaten düzelttim nerdeyse eskisi gibi oldu anakarta oturttum oldu ama çalışır mı bilmiyorum yarın test edicez bi dua edin de çalışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herşeyin çalışıp kasa ve psunun çalışmaması imkansız çünkü PSU çalışmazsa DİĞER şeylerde çalışmaz.
kanka anlamadınız siz şu an psu ve kasa elimde yok onları sipariş verdim gelmediler gelince deneyeceğim

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
valla 2 tanesi yamulmuştu zaten düzelttim nerdeyse eskisi gibi oldu anakarta oturttum oldu ama çalışır mı bilmiyorum yarın test edicez bi dua edin de çalışsın
inşallah çalışır ama o pinlerin bi kere yamulması... bilemedim

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
Dostum çalıştı mı sistemin ? Benimde dün yamuldu ama aynı sende olduğu gibi deneme fırsatım yok şuan. Son durum nedir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,735
Üyeler
164,556
Son üye
hellinszzz23
Top Bottom