Youtube dan dönüştürenler ne kadar 192 kbps falan yazsada 128kbps nin üzerine çıkmıyor.Ben kullanmıyorum ama indirilebiliyordur büyük ihtimal. En kaliteli öyle ulaşırsınız diye düşündüm google dönüştürücüler sıkıntılı biraz
Hemen deniyorum.Aradığın sayfa buytmp3.eu - YouTube to MP3 Converter 2021 & Downloader - 320kbps
ytmp3.eu becomes ytmp3eu.com, a YouTube to MP3 Converter & Downloader. MP3 320kbps for Premium Audio Quality. Highest Quality Available. Stereo Expander. Audio Effects.ytmp3eu.com
Mx playerdan baktığımda gerçekten 320 kbps gösteriyor acaba doğruluğunu nasıl anlayabilirim?Aradığın sayfa buytmp3.eu - YouTube to MP3 Converter 2021 & Downloader - 320kbps
ytmp3.eu becomes ytmp3eu.com, a YouTube to MP3 Converter & Downloader. MP3 320kbps for Premium Audio Quality. Highest Quality Available. Stereo Expander. Audio Effects.ytmp3eu.com
Spektrum analizi yaparak .Hemen deniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mx playerdan baktığımda gerçekten 320 kbps gösteriyor acaba doğruluğunu nasıl anlayabilirim?
bana burrun kıvırdın adamın translator sitesine helal çekiyorsun ayıp olduYoutubdan alıyor sesi 192 kbps yi geçemez oda bazı şarkılarda.
Hocam böyle sitelere güvenmiyorum genelde 320kbps ye convertliyorlar ve sadece yazıda 320kbps oluyor bir denemek istedim kusura bakmayınbana burrun kıvırdın adamın translator sitesine helal çekiyorsun ayıp oldu
Mobilde varmı?Spektrum analizi yaparak .
Hocam baktımda ben bundan bir şarkının 320kbps olup olmadığını nasıl anlayabilirimki?Spektrum analizi yaparak .