320kbps Müzik indirmek

Hocam böyle sitelere güvenmiyorum genelde 320kbps ye convertliyorlar ve sadece yazıda 320kbps oluyor bir denemek istedim kusura bakmayın
Post automatically merged:

Mobilde varmı?

Hocam baktımda ben bundan bir şarkının 320kbps olup olmadığını nasıl anlayabilirimki?
Bunun için yeterli teknik bilgiye sahip değilim. Google a danışabilirsin. Ben nasıl anlıyorum kulaklıkla müzik dinlerken sağdan soldan farklı sesler ayrıyeten hiç duymadığım detayları duyabiliyorum.

Son düzenleme:
Deezloader Remix diye bir program var hesap açıp magnet linkini programa giriyorsun sonra istediğin müzikleri program içinden yazıyorsun sana 320kbps kalitesinde gerçek mp3 veriyordu bu program sanırım artık iş görmüyor bunun gibi bir sürü var araştırın bulursunuz mutlaka bunun sayesinde bir sürü müzik indirmiştim albüm kapaklarına kadar indiriyordu.

Bir kişi flac parçalar için telegram kanalları paylaşmıştı
Silinmiş.

Deezloader Remix diye bir program var hesap açıp magnet linkini programa giriyorsun sonra istediğin müzikleri program içinden yazıyorsun sana 320kbps kalitesinde gerçek mp3 veriyordu bu program sanırım artık iş görmüyor bunun gibi bir sürü var araştırın bulursunuz mutlaka bunun sayesinde bir sürü müzik indirmiştim albüm kapaklarına kadar indiriyordu.
Hocam o yöntemi biliyorum ama en son çare olarak bakıyordum çünki çok uğraştırıyor tek tek 800 parça indirmek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,152
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri