-CrawL
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Af Versiyonumu ? bende gta 5 te hiç olmuyor darboğaz Very highte 80-90 fps oynuyorumbaşlık çok iyi şaka bir yana aynı işlemci ve ekran kartını kullanıyorum gta 5 de darboğaz çıkıyor yapay zeka ağırlıklı oyunlarda darboğaz yaşıyacaksın bunu bil bende 7.40 iken indirim kovalıyarak tüm parçaları 0 halde aldım eski HDD mi taktım 120 gb ssd aldım kasa eski kasamı kullanıyorum bende 2900 e toplamıştım h.o şimdiden
Mesaj otomatik birleştirildi:
yapay zeka ağırlıklı oyunlarda darboğaz var PUBG lite PUBG veya cod gibi oyunlarda tam performans
2-3 aya veya en geç 1yıla ryzen 3 3100 alcam elimdekını satıpbaşlık çok iyi şaka bir yana aynı işlemci ve ekran kartını kullanıyorum gta 5 de darboğaz çıkıyor yapay zeka ağırlıklı oyunlarda darboğaz yaşıyacaksın bunu bil bende 7.40 iken indirim kovalıyarak tüm parçaları 0 halde aldım eski HDD mi taktım 120 gb ssd aldım kasa eski kasamı kullanıyorum bende 2900 e toplamıştım h.o şimdiden
yapay zeka ağırlıklı oyunlarda darboğaz var PUBG lite PUBG veya cod gibi oyunlarda tam performans
440Tl Ye aldım beklentilerimi karşıladı açıkçası işlemciyi 500e isteyen 3-4 kişi oldu 550 veya 600e bırakıp 900tl ye Ryzen 3 3100 alcam missbaşlık çok iyi şaka bir yana aynı işlemci ve ekran kartını kullanıyorum gta 5 de darboğaz çıkıyor yapay zeka ağırlıklı oyunlarda darboğaz yaşıyacaksın bunu bil bende 7.40 iken indirim kovalıyarak tüm parçaları 0 halde aldım eski HDD mi taktım 120 gb ssd aldım kasa eski kasamı kullanıyorum bende 2900 e toplamıştım h.o şimdiden