32k pc önerisi işlemci tabanlı

Arda_213

80+
Reaksiyon skoru
57
Bütçe
32000
bende rx 6700xt r5 5600 var suan satıp buna yükselticem

O anakartla K işlemci alınmaz. Kasa da bitfenix kaliteli markadır. Hiç yükseltmeden alabilirsin, dediğin değişikliklere ek olarak kasa yerine kaliteli bir anakart alabilirsin, ya da bütçemin tamamını harcayacağım diyorsan 7500f, 32GB Ram, B650M anakart kombosu benzer performans verir ama daha geleceğe dönük olur.

Bu sisteme anakart B650M-K yap, işlemci soğutucu Phantom Spirit yap, RAM Lexar Thor 32GB yap. 7500F PBO aç keyfine bak.

Total 32.700 oluyor. Zaten iyzico + parolpara kampanyalarıyla 32.000 altına iner.
ben işlemci istiyorum attığın işlemci benim seçtiğimden daha kötü benim attığımı alsam sıvı soğutucu ve anakart yükseltsem nasıl olur

b760m e yükselttim işlemci değiştim rami 3600 yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PASAJ250 koduyla 31.750TL oluyor
kanka aradaki fark cok fazla be

ben işlemci istiyorum attığın işlemci benim seçtiğimden daha kötü benim attığımı alsam sıvı soğutucu ve anakart yükseltsem nasıl olur
7500f 14400f'den daha iyi çünkü çarpan kilidi açık PBO açabiliyorsun. Daha iyi performans alırsın. 14600kf'den bahsediyorsan sistemdeki anakart onu beslemez, anakartı yükselteyim dersen ortalama %2 3 performans farkı olur olmaz ama ölü soket almış olursun, orası sana kalmış. Ikisi de üzmez.

b760m e yükselttim işlemci değiştim rami 3600 yaptım

kanka aradaki fark cok fazla be
Senin aldığın sistemde DDR4 Ram var, bizim önerdiğimiz sistemde DDR5 Ram var ve PBO açacaksın videodaki senaryo olmayacak yani.

7500f 14400f'den daha iyi çünkü çarpan kilidi açık PBO açabiliyorsun. Daha iyi perfirmans alırsın. 14600kf'den bahsediyorsan sistemdeki anakart onu beslemez, anakartı yükselteyim dersen %2 3 performans farkı olur olmaz ama ölü soket almış olursun, orası sana kalmış. Ikisi de üzmez.

Senin aldığın sistemde DDR4 Ram var, bizim önerdiğimiz sistemde DDR5 Ram var ve PBO açacaksın videodaki senaryo olmayacak yani.
kanka bunun işlemciyi

kanka bunun işlemciyi
https://www.gaming.gen.tr/urun/3301...-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ r5 9600x yapsam nası olur

Evet güzel gerçekten ama maalesef işlemcisi benim için yetersiz
ne düşünüyorsunuz hocam bu bütçede çünkü sıfır maksimum bu olur o zaman ikinci el sıfır karışık bir şey yaparsanız belki güzel ryzen 7 bir işlemci kullanılabilir

Geri