Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Sepette 93₺;
2 katlılar suya deyince eriyor ya3 katlı familia güzeldi ona göre nasıldır
famila tek geçerim hocam onla kıyaslarsanız üzülürsünüz ince kalıyor...3 katlı familia güzeldi ona göre nasıldır
2 katlılar suya deyince eriyor ya
İndirim paylaşılınca 3 katlıdır diye sorayım dediydim ürün içeriklerine bakamadım dışardayımfamila tek geçerim hocam onla kıyaslarsanız üzülürsünüz ince kalıyor...
ben sert tuvalet kagitlarindan kullaniyorum. bunlar cok yumusak cok kotu geliyor bana.Sepette 93₺;
Kullanan ne yapacak ya da alamayanBunun yerine Amazondan 100 TL üzeri 30 TL indirimle bu ürünü sipariş verin. 113 TL fiyata gelmiş olur. Aradaki 20 TL farka değer.
2 tane alırsınız. Hopi koduyla birlikte 50 TL indirim kazanırsınız. Bu seferde 118 TL fiyata gelmiş oluyor. Kampanya çok. Bir tanesini illa denk getirirsiniz. Uğraşamam diyende marketten alacak yapacak bir şey yok.Kullanan ne yapacak ya da alamayan
amazonda hopi kullanılıyor mu2 tane alırsınız. Hopi koduyla birlikte 50 TL indirim kazanırsınız. Bu seferde 118 TL fiyata gelmiş oluyor. Kampanya çok. Bir tanesini illa denk getirirsiniz. Uğraşamam diyende marketten alacak yapacak bir şey yok.