Soğutucuyu değiştiririm sıkıntı yok ama o işlemci ısınmıyor zaten. Güzel bir kule tipi almayı düşünüyorum sıvı soğutma yerine. Sistem alınır mı alınmaz mı?işlemcinin ciğeri yanar ciğeri o soğutma ne la
Kasa psu ram sıvı soğutma değiş ramlar patriot un cl30 6000mhz ramlar var onlara bak kasa ise fps nin kasaları var 650w lık veya ventonun fps psu ya sahip yine onlara bak o sıvı soğutma o işlemciye yetersiz gelir kule tipi al daha iyiSistem 2.5 aylık ve ben de Eylül ayına kadar kullanıp sonrasında satacağım, alınır mı?
1080p 360hz Valorant oynayacağım yayın yaparken, o yüzden alıyorum.
Yani arada rust oynarım ama çok büyük oranda Valorant oynayacağım. Yani psu ne kadar fark ettirebilir ki? Çok fark etmeyecektir Eylül ayına kadar kullanıp satacağım.frisby psudan emin olamadım onun harici valorant için fiyatına göre iyi sayılabilir
Hocam yalnızca Eylüle kadar kullanacağım, sıvı soğutma harici bir şey değiştirmeyeyim diyorum. Ram ne kadar fark ettirecek ki sırf cl38 yerine cl30 alayım?Kasa psu ram sıvı soğutma değiş ramlar patriot un cl30 6000mhz ramlar var onlara bak kasa ise fps nin kasaları var 650w lık veya ventonun fps psu ya sahip yine onlara bak o sıvı soğutma o işlemciye yetersiz gelir kule tipi al daha iyi
Ben de öyle düşünüyorum yani diğer parçalar çok iyi olmasa da o ikisi beni götürsün Eylül ayında 5-10k kadar zarar eder satarım en kötü kiralamış gibi olurum, benim için tamam.islemci ve ekran kartı iş yapar fiyat fena değil aslında
zaten ekran kartı ve islemci parasını cıkarır.
dediğim gibi bu iki parcayı sıfır almaya kalksan min 30 k gider. sistem 2 aylıksa sıfır sayılır güzel fiyat al bence.Ben de öyle düşünüyorum yani diğer parçalar çok iyi olmasa da o ikisi beni götürsün Eylül ayında 5-10k kadar zarar eder satarım en kötü kiralamış gibi olurum, benim için tamam.
Evet 2.5 aylık sistem sıfır sayılır alayım kullanayım diyorum, en fazla kule tipi bir soğutucu takarım işlemci zaten ısınmıyor çok üst düzey bir şey takmama gerek yok.dediğim gibi bu iki parcayı sıfır almaya kalksan min 30 k gider. sistem 2 aylıksa sıfır sayılır güzel fiyat al bence.
Thermalright kule tipleri 1.4k ondan al kullan mis gibi sistem olur.Evet 2.5 aylık sistem sıfır sayılır alayım kullanayım diyorum, en fazla kule tipi bir soğutucu takarım işlemci zaten ısınmıyor çok üst düzey bir şey takmama gerek yok.