Neler Yeni

33.000’e bu sistem alınır mı? (İkinci El)

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Can Aslan
Sistem 2.5 aylık ve ben de Eylül ayına kadar kullanıp sonrasında satacağım, alınır mı?

1080p 360hz Valorant oynayacağım yayın yaparken, o yüzden alıyorum.

Ekler

• IMG_2935.png
    IMG_2935.png
    1.3 MB · Hit: 106

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Mert ash
işlemcinin ciğeri yanar ciğeri o soğutma ne la

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
Satürn
soğutucu o işlemciye bundan yapıcak

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Can Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemcinin ciğeri yanar ciğeri o soğutma ne la
Soğutucuyu değiştiririm sıkıntı yok ama o işlemci ısınmıyor zaten. Güzel bir kule tipi almayı düşünüyorum sıvı soğutma yerine. Sistem alınır mı alınmaz mı?

elemin

80+ Bronze
frisby psudan emin olamadım onun harici valorant için fiyatına göre iyi sayılabilir

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
Arda doğan
Sistem 2.5 aylık ve ben de Eylül ayına kadar kullanıp sonrasında satacağım, alınır mı?

1080p 360hz Valorant oynayacağım yayın yaparken, o yüzden alıyorum.
Kasa psu ram sıvı soğutma değiş ramlar patriot un cl30 6000mhz ramlar var onlara bak kasa ise fps nin kasaları var 650w lık veya ventonun fps psu ya sahip yine onlara bak o sıvı soğutma o işlemciye yetersiz gelir kule tipi al daha iyi

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Can Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
frisby psudan emin olamadım onun harici valorant için fiyatına göre iyi sayılabilir
Yani arada rust oynarım ama çok büyük oranda Valorant oynayacağım. Yani psu ne kadar fark ettirebilir ki? Çok fark etmeyecektir Eylül ayına kadar kullanıp satacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa psu ram sıvı soğutma değiş ramlar patriot un cl30 6000mhz ramlar var onlara bak kasa ise fps nin kasaları var 650w lık veya ventonun fps psu ya sahip yine onlara bak o sıvı soğutma o işlemciye yetersiz gelir kule tipi al daha iyi
Hocam yalnızca Eylüle kadar kullanacağım, sıvı soğutma harici bir şey değiştirmeyeyim diyorum. Ram ne kadar fark ettirecek ki sırf cl38 yerine cl30 alayım?

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Ümit
islemci ve ekran kartı iş yapar
zaten ekran kartı ve islemci parasını cıkarır.

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Can Aslan
islemci ve ekran kartı iş yapar fiyat fena değil aslında
zaten ekran kartı ve islemci parasını cıkarır.
Ben de öyle düşünüyorum yani diğer parçalar çok iyi olmasa da o ikisi beni götürsün Eylül ayında 5-10k kadar zarar eder satarım en kötü kiralamış gibi olurum, benim için tamam.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Ümit
Ben de öyle düşünüyorum yani diğer parçalar çok iyi olmasa da o ikisi beni götürsün Eylül ayında 5-10k kadar zarar eder satarım en kötü kiralamış gibi olurum, benim için tamam.
dediğim gibi bu iki parcayı sıfır almaya kalksan min 30 k gider. sistem 2 aylıksa sıfır sayılır güzel fiyat al bence.

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Can Aslan
dediğim gibi bu iki parcayı sıfır almaya kalksan min 30 k gider. sistem 2 aylıksa sıfır sayılır güzel fiyat al bence.
Evet 2.5 aylık sistem sıfır sayılır alayım kullanayım diyorum, en fazla kule tipi bir soğutucu takarım işlemci zaten ısınmıyor çok üst düzey bir şey takmama gerek yok.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Ümit
Evet 2.5 aylık sistem sıfır sayılır alayım kullanayım diyorum, en fazla kule tipi bir soğutucu takarım işlemci zaten ısınmıyor çok üst düzey bir şey takmama gerek yok.
Thermalright kule tipleri 1.4k ondan al kullan mis gibi sistem olur.

Top Bottom