33 Bin TL'ye Gaming Laptop Önerisi

Eren60xx

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
33.000
Arkadaşlar merhaba elimde 33 bin TL var alınabilecek gaming laptop önerisi varmı? Çoğunluk bu HP Victusları öneriyor ama bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba elimde 33 bin TL var alınabilecek gaming laptop önerisi varmı? Çoğunluk bu HP Victusları öneriyor ama bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
hp victus alınabilir ben de excalibur g870 var ısınma problemi yaşamadım 6 aydır felan kullanıyorum eğer fan sesinden rahatsız olmuyorsan excaliburda alabilirsin

Hocam HP Victus güzeldir. Size uygun olan bir modeli alabilirsin. Çevremde hiç kullanan görmedim yüzden çok bir bilgim yoktur.
AMD işlemcili olarak;

İntel işlemcili olarak;

Onun dışında Excalibur G870 de güzel bilgisayardır bakabilirsin. Onlarda burada ve özelleştirme özelliği var ona göre;

Victuslarda tek m2 slotu varmış ve max 2tb yükseltme oluyormuş bu yüzden almadım ben haberin olsun. Müşteri iletişim merkezine ulaşıp sorabilirsin modelin özelliklerini

Victuslarda tek m2 slotu varmış ve max 2tb yükseltme oluyormuş bu yüzden almadım ben haberin olsun. Müşteri iletişim merkezine ulaşıp sorabilirsin modelin özelliklerini
Evet tek m2 slotu var ama 1 TB Bana Yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 Bin daha ekledim bütçeye bunu alıcam.

Geri