EmreBey52
80+ Silver
Dahası
olmadı bende hocam 1k lık pro gözüküyor bende sildimNasıl ya ben yaptım bir sürü 35tllik kupon verdi
olmadı bende hocam 1k lık pro gözüküyor bende sildimNasıl ya ben yaptım bir sürü 35tllik kupon verdi
Hesabı verirsen kendime almak isterim. Dünden beri uğraşıyorum.Benim hesap 6 aylık 1 kere aj159pro aldım bende yine 34tp gözüküyor farklı hesaptanda girmedim
Evet atack shark aldım arkadaşımaTıklayınca indirim uygulanamıyor dedi bendede 2. Kez oldu ama, sepete ekleyebildin mi 2. Kez?
Pro dün gece bitti zaten insanlar 1 tane almıyor çünküKanka harbi garazi var bu temunun. Allah belalarını versin hala deniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu olana kadar pro kalmiyacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tükenmiş
arkadaşlar ben yaapmayı başardım ama şuan sadece aj159 beyazda oluyor yine alıcam gibi riske atmak istemiyorum sistem ile uyumlu olmasada en dandiğide olsa normal fiyatının baya altında kaliteli mouse almalı mıyım sizdePro dün gece bitti zaten insanlar 1 tane almıyor çünkü![]()
Al kanka pişman olursun sonraarkadaşlar ben yaapmayı başardım ama şuan sadece aj159 beyazda oluyor yine alıcam gibi riske atmak istemiyorum sistem ile uyumlu olmasada en dandiğide olsa normal fiyatının baya altında kaliteli mouse almalı mıyım sizde
AJ 159 normal hali güzel değil mi? 500liraya?Al kanka pişman olursun sonra![]()