Fiyatı hesaba katarsak LG kalitesini yine koyuyor.Alınır tabikide ama üst bir kalite bekleme panel rengi normal.
Uygun. İPS paneller ghosting yapmaz.LoL için uygun mu ? Tepki süresi ghosting vs..
Tabi malzeme kalitesi için doğru. Panel kalitesi olarak aynı fiyatta kullandığım Asuslar daha iyiydi tabi.Fiyatı hesaba katarsak LG kalitesini yine koyuyor.
Bu fiyattaki asusların o ayakları bi de kasası hiç sarmıyor beni.Tabi malzeme kalitesi için doğru. Panel kalitesi olarak aynı fiyatta kullandığım Asuslar daha iyiydi tabi.
Kasa olarak LG daha sert tok malzemeye sahip. Ayak için zevk meselesi derim Kare ayakalr daha az yer aldığı için benim hoşuma gidiyordu. Yuvarlak olanlar leş gibi duruyorBu fiyattaki asusların o ayakları bi de kasası hiç sarmıyor beni.
Ben şu şekil ayaklaran bahsediyorum amaKasa olarak LG daha sert tok malzemeye sahip. Ayak için zevk meselesi derim Kare ayakalr daha az yer aldığı için benim hoşuma gidiyordu. Yuvarlak olanlar leş gibi duruyor
Iyyyyy sbdjdj çok kötü ya.Ben şu şekil ayaklaran bahsediyorum ama
Asus VZ249HEG1R 23.8" 1 ms Full HD IPS 75 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VZ249HEG1R 23.8" 1 ms Full HD IPS 75 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VZ249HEG1R 23.8" 1 ms Full HD IPS 75 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.379,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kareler benim de favorim.
memnun musunuz?LG 23,8" 24GN65R-B 1Ms 144Hz FHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 23,8" 24GN65R-B 1Ms 144Hz FHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Vatandan bunu aldım bu arada.