333.000 bin i geçemyecek SUV araba önerisi

Skoda yeti 2020 varmı ben internette göremedim Skoda heralde Türkiye'de satmıyor
Almanya'da satiyor sahibinden de yurt dışından getirilen sıfırlar var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galeriden

Veya şubeden

Galeriden

Babam Peugeot Soysal da Müdür peugeot alacaksan yardımcı oluruz dostum

Citroen ve Peugeot isterseniz bana mesaj atabilirsiniz

Citroen ve Peugeot isterseniz bana mesaj atabilirsiniz
Citroen e baktık ama hoşumuza giden bir araç olmadı ama yakında pegout agidebilirz yolda çok fazla 2008 görüyoruz

Seat Ateca bakın bence 353 Bin TL şuan fakat bayi indirim yapabiliyor en mantıklısı Ateca bence genişlik konfor vs. olsun Ateca Bakın derim. Kamiq biraz küçük bir araba.

O bütçeye Tucson Sportage ve ateca düşünün

Skoda Kodiaq bakabilirsiniz
Tam F/P
Kodiaq ÖTV muafiyete girmiyor hocam.

@.RBO. C segment SUV'lar bunlar hocam. Düşünürseniz 4x4 B segment Suzuki Vitara'da önerebilirim. C segment araçlar ortalama özellikleri aynıdır zaten iç donanımsal vs. olarak. En doluları Kia Sportage'de bulursunuz hocam. Koltuk ısıtma vs. her şey dahil ancak ben dizel almak istemediğim için vazgeçtim. Sportage'de çok hoşuma gitmişti bayiide, dışı beyaz içi bej mükemmel bir kombin olmuştu araç. :)

Kodiaq ÖTV muafiyete girmiyor hocam.

@.RBO. C segment SUV'lar bunlar hocam. Düşünürseniz 4x4 B segment Suzuki Vitara'da önerebilirim. C segment araçlar ortalama özellikleri aynıdır zaten iç donanımsal vs. olarak. En doluları Kia Sportage'de bulursunuz hocam. Koltuk ısıtma vs. her şey dahil ancak ben dizel almak istemediğim için vazgeçtim. Sportage'de çok hoşuma gitmişti bayiide, dışı beyaz içi bej mükemmel bir kombin olmuştu araç. :)
O benim de çok hoşuma gitmişti internetten incelemiştim

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
ÖTV indirimi ile alacağımız için 333 bin i geçmeyecek SUV tarzı otomatik araba annem kullanacak 5 kişi binecek çok hızlı olmasına gerek yok konforlu az yakan rahat kullanımlı olması bizim için iyi şimdiye kadar Skoda kamiq e baktık preminium 2021 1.0 a 160 istediler o nun dışında bir öneriniz varmıdır (0 olacak)
C5 AİRCROSS

O benim de çok hoşuma gitmişti internetten incelemiştim
Dizelin kalkmayacağının yıl olarak garantisini verseler, vergilerin artmayacağı garantisini verseler çekinmeden alabileceğim tek araba diyebilirdim bu segmentte. ÖTV muafiyete hepsi aynı fiyata geliyor üstelik donanım olarak daha üstte. Ancak şunu da hatırlatmak gerek donanım arttıkça bir arıza esnasında sorunlar da artar. :)

Dizelin kalkmayacağının yıl olarak garantisini verseler, vergilerin artmayacağı garantisini verseler çekinmeden alabileceğim tek araba diyebilirdim bu segmentte. ÖTV muafiyete hepsi aynı fiyata geliyor üstelik donanım olarak daha üstte. Ancak şunu da hatırlatmak gerek donanım arttıkça bir arıza esnasında sorunlar da artar. :)
O sorun da ayrı bir illet araba arızalanıyor ansiklopedi okumak zorunda kalıyorsun bazen sigorta yerlerini bul bak incele vs

• Hahaha
Reaksiyonlar: MTBC
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,722
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri