İncehesap bu gece stoğa koyacak 10 adet olucaktır.İncehesap ve Gaminggen ? @Abdullah Hacıgül
Kart alan zarar etmez ama daha iyisini alamadığı için pişmanlık duyar , 4000 den satılacağını düşünürsek ve stok kalmazsa sarı site gibi yerlede aldığı fiyattan yüksek rakama satabilirsler3050 bu karttan minimal pahalı ve bu karttan çok daha iyi olursa eğer bu kartı alanların sıfadül peşgaller :dd
3050 düşünüldüğü gibi güçlü olmayacak şahsi görüşüm. Bu kartı da alanlar 250 dolar a almış oldu. Avrupa da bile o kadar ucuz değil.3050 bu karttan minimal pahalı ve bu karttan çok daha iyi olursa eğer bu kartı alanların sıfadül peşgaller :dd
15 dk içerisinde stoğa girecek demedi demeİncehesap bu gece stoğa koyacak 10 adet olucaktır.
O fiyattan alanlar kesinlikle zarar etmez.3050 bu karttan minimal pahalı ve bu karttan çok daha iyi olursa eğer bu kartı alanların sıfadül peşgaller :dd
O kart zaten satılacaktı Abdullah abi sadece tiyo verdi bir indirim olmadı yani.Kısa sürede böyle bir kampanya yaptırmanız harbi iyi olmuş.
Neticede İtopya veya diğer perakende yerleri kar amacı gütmeden satış yapmıyor o yüzden o sistemi pek garipsemedim.
Bakacaz artık i3 10100f li Md3 kasama almayı planlıyorum maksat rx6600 indirimi yakalayana kadar deneyimlemiş olurum.15 dk içerisinde stoğa girecek demedi deme![]()
Önce bunu alacak insanın çok detaylı araştırma yapıp ona göre alması gerekir çünkü bu kart kısıtlı bir kart o yüzden herkesin işine yaramaz miningcileri elesen bile al sat yapanın işine yarar benimde kart ihtiyacım var stoklara çok denk geldim bu kartta almadım tüm testlerini izledim makalelerini okudum bana kalırsa parası ne olursa olsun şahsen bu parayı bu karta ben vermem verene de tavsiye etmem çünkü bir parça sabır ile 3050’yi beklemenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.Kart alan zarar etmez ama daha iyisini alamadığı için pişmanlık duyar , 4000 den satılacağını düşünürsek ve stok kalmazsa sarı site gibi yerlede aldığı fiyattan yüksek rakama satabilirsler
F5 attığım gibi anında bitti, stok vardı saniyesinde eridi gibi isyan ediyor insanlar haklı olarak tabi ama itopya da şöyle bir sistem var; 5 stok varsa ve o 5 stoğu kim önce sepete ekle derse o ürün stokta gözükmekten çıkıyor bilginiz olsun yani illa kredi kartını girip, onaylayıp satın alınmasına gerek yok.
Nereden mi biliyorum? 6500XT yi beklerken deneme amaçlı RX6600 pulse modelini sepete attım ve sayfayı yenilediğimde ürün stoktan düştü sonra sepetten kaldırdım ve tekrar stoğa girdi.
Yani özetle kartı almak istiyorsanız en hızlı şekilde SEPETE EKLE demeniz gerekiyor kritik nokta burası.
dayı bune tamam haberini aldıkta bu fiyattan sunmayın yaO kart zaten satılacaktı Abdullah abi sadece tiyo verdi bir indirim olmadı yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakacaz artık i3 10100f li Md3 kasama almayı planlıyorum maksat rx6600 indirimi yakalayana kadar deneyimlemiş olurum.
Ahahaha adam silkeliyorlar yarı fiyatına sattılar sanki 6000 yazmışlar. Hayır bari 4999 yazın.dayı bune tamam haberini aldıkta bu fiyattan sunmayın ya
Kanka ben görüşümü sende vardın o konuda buna benzer bir şey söyleyip belirttim ben alanlara hiç bir şey demiyorum parası olup alamayanlara motivasyon veriyorum çok çok ihtiyacı olan alan kullansın ama parası olup alamayan beklesin 3050 kanımca bu karttan daha iyi olacaktır demeye getiriyorum bu kart 250 dolar 3050 de 350 olsa en azından parasını hak eden bir şeye verirsin için rahat olur satarken de sıkıntı yaşamazsın3050 düşünüldüğü gibi güçlü olmayacak şahsi görüşüm. Bu kartı da alanlar 250 dolar a almış oldu. Avrupa da bile o kadar ucuz değil.