Kardeşim ne iki stoğu, o linki kaç kişi takip ediyordur. Sen bakmakta geç bile kaldın linke. Alamaman normal. Ben, benim yetişememe şaşırdım.Hikaye paylaşıyorsun ve 2 stok falan çıkıyor. Stok bu kadar azsa paylaşmaman daha iyi olurdu abi. Zaten kimse alamıyor.
aynı fiyata bunu almak daha mantıklıAsla ve ASLA Alınmayacak bir sistem olmuş.
Abdullah abi hazır sistem için daha uygun fiyat beklerdik ihtiyacı olanlar için.
[tabii ki fiyatı İtopya belirlediği için..]
Alıntıyı görüntüle
SaniyelSs atar mısın dostum
vayyy hayırlı olsun broSaniyeker içinde aldım nasıl oldu bilmiyırum
Valla ne diyeyim içimizi rahatlattınSaniyeker içinde aldım nasıl oldu bilmiyırum
bende valodaydım unutmuşumKardeşim ne iki stoğu, o linki kaç kişi takip ediyordur. Sen bakmakta geç bile kaldın linke. Alamaman normal. Ben, benim yetişememe şaşırdım.
Bunun da tek bir açıklaması olabilir. Önceki stok çıktığında, linki takibe alıp çıktığı an gömüldüler. @Abdullah Hacıgül paylaşırken.![]()
hayır sadece sityeye giriş yapmıştım kart bilgilireri vs el ile yazdımValla helal olsun bilgilerini kaydetmişmiydin otomatik doldurma gibi
İncehesap ve Gaminggen ? @Abdullah HacıgülForuma özel gibi bir lafım yok foruma özel anlık duyurusunu yaptık çünkü satış saatini önden öğrendik aynı diğer stoklarında kaçta açılacağını bildiğim gibi de neyse gerçekten bazen paylaştığıma pişman oluyorum diğer siteleri de siz bulun sevgiler
hayırlı olsun kralSaniyel
er içinde aldım nasıl oldu bilmiyorum
Kısa sürede böyle bir kampanya yaptırmanız harbi iyi olmuş.Sistemi ben de önermem bizimle bir alakası yok odak konum ekran kartı ve çok iyi fiyattan gitti zaten.