RefX
80+ Gold
Dahası
Abi olay burda kimsenin stok görememesiBenimle ne alakası var dostum. 3333TL'ye bulunmaz nimet
Abi olay burda kimsenin stok görememesiBenimle ne alakası var dostum. 3333TL'ye bulunmaz nimet
Reis stok nasıl geldi , nasıl gitti anlamadık.Sistemi ben de önermem bizimle bir alakası yok odak konum ekran kartı ve çok iyi fiyattan gitti zaten.
bir tane alan yok herhalde forumdanBenimle ne alakası var dostum. 3333TL'ye bulunmaz nimet
abi sanırım gerçekten "bulunmaz" bir nimetBenimle ne alakası var dostum. 3333TL'ye bulunmaz nimet
mining yapılamıyor desek iyidir. RVN bile kazılamıyor RevDeisDou reisden duyduğum kadarıyla.4gb zaten miningciler pek yaklaşmaz
Driver işi ne oldu reis? Kullanıcılara temiz driver çıktı herhalde.Benimle ne alakası var dostum. 3333TL'ye bulunmaz nimet
işte sıkıntı orada zaten, attığınız dakikanın içinde belkide 10ncu saniyesinde linke tıklandığında stok yok görünüyordu, dolayısıyla bulunamadı, 5 tane stok falan mı açıldı acaba? , çünkü takdir edersinizki 10 saniyede stok bitiyorsa sanırım stok miktarı çok az olmalı değilmi?Benimle ne alakası var dostum. 3333TL'ye bulunmaz nimet
Gamegaraj vb. üstünden ucuz modeller ile çıkar zaten itopyadan beklemiyordum öyle de oldu.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Şu sistemi 6500XT ve 3050 nin piyasayı düzelteceğini sanan ve millete 10K ya 3060, 8K ya 3050 gelecek bekleyin diye hayal satan biri vardı ona armağan ediyorum. Ne hikmetse ortalıktan kayboldu...
Ne ağızı ya aslanın midesini geçti malum yere gidiyor ekran kartı.Görüldüğü gibi eklediğim SS'de bile stok açık yaklaşık 30 saniye stok var kaldı. Geç kalıyorsunuz ekmek aslanın ağzında
ben aldım nasıl oldu bilmiyorum ama 3 ünden birisi bendeForumdan 2 kişi aldı işte stok 3 taneydi![]()