Bu nasıl fiyat la.Asla ve ASLA Alınmayacak bir sistem olmuş.
Abdullah abi hazır sistem için daha uygun fiyat beklerdik ihtiyacı olanlar için.
[tabii ki fiyatı İtopya belirlediği için..]
Alıntıyı görüntüle
aynen kesinlikle katılıyorumİTOPYA soyguna geçmiş. Kasa 5k olsa maksimum 8.5k dan çıkarması gerekirdi. 13k dan keriz avına çıkmış.
Sistemi ben de önermem bizimle bir alakası yok odak konum ekran kartı ve çok iyi fiyattan gitti zaten.Asla ve ASLA Alınmayacak bir sistem olmuş.
Abdullah abi hazır sistem için daha uygun fiyat beklerdik ihtiyacı olanlar için.
[tabii ki fiyatı İtopya belirlediği için..]
Alıntıyı görüntüle
Forum üyeleri olarak deli taklidi yapıyoz
Durum bu
foruma özel demiştiniz, foruma özel kaç adet stok açıldığını öğrenebilirmiyiz?Sistemi ben de önermem bizimle bir alakası yok odak konum ekran kartı ve çok iyi fiyattan gitti zaten.
5k kasa mıİTOPYA soyguna geçmiş. Kasa 5k olsa maksimum 8.5k dan çıkarması gerekirdi. 13k dan keriz avına çıkmış.
Abi stokta yokken niye konu açtın onu anlamadım?Sistemi ben de önermem bizimle bir alakası yok odak konum ekran kartı ve çok iyi fiyattan gitti zaten.
Benimle ne alakası var dostum. 3333TL'ye bulunmaz nimetAbdullah Abiye yakıştıramadım, tam bir fiyasko.
Forumdan 2 kişi aldı işte stok 3 taneydiforuma özel demiştiniz, foruma özel kaç adet stok açıldığını öğrenebilirmiyiz?
Görüldüğü gibi eklediğim SS'de bile stok açık yaklaşık 30 saniye stok var kaldı. Geç kalıyorsunuz ekmek aslanın ağzındaAbi stokta yokken niye konu açtın onu anlamadım?