Neler Yeni

3333 tlden satılan rx 6500 xt ler 5k dan az satılmaz

emrexdd26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
arkadaşlar rtx 6500 xt satışa tamemen nezaman çıkar bilgisi olan varmı ? birde dünkü stokları çoğu kişinin dediği gibi fırşatçı arkadaşlar almış facebook sayfalarında 5.500 kdaan satıyorlar :) keşke böyle gerçekten bizim gibi ihtiyacı olanlarda alabilseydi umarım 4k bandını geçmez :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

konu başlğını yanlış yazmışım kusura bakmayın

emrexdd26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gtx 1650 mı alsam rx 6500 xt mi kararsız kaldım 6500xt bu fiyatı aşırı fazla bence

tsmsk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Tarık
Herkesin iddaa ettiğinin aksine stokta baya durdu. İnsanlarda tabi aldı. Ne yapacaklardı isme özel mi stok ayıracaktı firmalar. Ben dün alamadım ve takip edince bugun tekrar stoğa girdi. Telefondan gördüm gittim bilgisayarı açtım sepete vs attım kart girinceye kadar 10 dk geçti ve ben aldıktan sonra da rahat 5 dk stok var idi. Yani öyle 1 stok vardı bilenler aldı vs gibi bir durum söz konusu değil.
Merak eden olursa ben aldığımı koymadım hala satışa.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Herkesin iddaa ettiğinin aksine stokta baya durdu. İnsanlarda tabi aldı. Ne yapacaklardı isme özel mi stok ayıracaktı firmalar. Ben dün alamadım ve takip edince bugun tekrar stoğa girdi. Telefondan gördüm gittim bilgisayarı açtım sepete vs attım kart girinceye kadar 10 dk geçti ve ben aldıktan sonra da rahat 5 dk stok var idi. Yani öyle 1 stok vardı bilenler aldı vs gibi bir durum söz konusu değil.
Hangi sitede yakaladın stoğu?

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Anon
Hocam emin ol ellerindeki stoğu tahmin edemezsin

tsmsk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Tarık
Bu arada ben hala azar azar stoklara girdiğini düşünüyorum. O arada gören alır zaten. Ama bu kampanya fiyatı idi ve abdullah beyde bu fiyata sonrasında bulamazsınız diye uyarmış.

Hangi sitede yakaladın stoğu?
itopyadan bugun aldım.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Hocam kaç gibi aldın ben bugün öğlen 12 den akşam 7 ye kadar baktım denk getiremedim. Hayırlı olsun bu arada.

tsmsk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Tarık
Hocam kaç gibi aldın ben bugün öğlen 12 den akşam 7 ye kadar baktım denk getiremedim. Hayırlı olsun bu arada.
10:30-11:00 arasında aldım.

Yani demem o ki alana hayırlı olsun almayan arkadaşlarda insanları yaftalamayı bıraksın. Forumda Vatanda satılan RX6600 lü sistemi ben paylaştım ve rahat 1 buçuk saat stokta kaldı. Stokta iken herkes bu fiyata alınmaz etmez vs konuşup durdu. Ama ne zaman ki stok bitti adamlar tühh yine fırsatçılar aldı diye serzenişte bulundu. Almak istese alırdı. Bu lafım herkese değil tabi. Sabah saatlerinde stok bulunmayan linkleri ara ara kontrol edin yine de stok gireceklerini düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun alanlara. Almayanlara da nasip olsun.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
5 dakika stokta mı kaldı inanmıyorum ya hay kafama bunu duyunca daha çok üzüldüm.Keşke ben de kovalasaydım :( bu arada sana hayırlı olsun harika fiyat

emrexdd26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
10:30-11:00 arasında aldım.

Yani demem o ki alana hayırlı olsun almayan arkadaşlarda insanları yaftalamayı bıraksın. Forumda Vatanda satılan RX6600 lü sistemi ben paylaştım ve rahat 1 buçuk saat stokta kaldı. Stokta iken herkes bu fiyata alınmaz etmez vs konuşup durdu. Ama ne zaman ki stok bitti adamlar tühh yine fırsatçılar aldı diye serzenişte bulundu. Almak istese alırdı. Bu lafım herkese değil tabi. Sabah saatlerinde stok bulunmayan linkleri ara ara kontrol edin yine de stok gireceklerini düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun alanlara. Almayanlara da nasip olsun.
Ben sana bişey demiyorum bugün bende gün içinde çoğu siteye baktım stok yoktu denk getiremedim belki o kısmı şans denk getiren alıyor ama fırsatçıların kısmı herkes için değil yani ben forumda yeniyim zaten dün geldim ama facebook ve ikinci el sitelerinde 5.500 tlden sattıklarını bizzat gördüm keşke bende sen gibi denk getire bilsem ve alsam umarım denk gelir alırım 3333 tlden bu arada hayırlı olsun güle güle kullan

Top Bottom