3370 sensör cs2 için yeterli mi ?

Reaksiyon skoru
103
Arkadaşlar herkesin geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun öncelikle <3
Elimde steelseries rival 100 gibi emektar var ve artık eskidiğini hissediyorum.
Fiyat performans olarak Fentech Helios GO XD5 alınır mı ? Daha önce Fentech markası kullanan oldu mu ?
2 gündür foruma bunun ile ilgili başka bir konu açtım ama pek tavsiye eden olmadı.
Sınırlı bir bütçem var. Elden bu geliyor.

Arkadaşlar herkesin geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun öncelikle <3
Elimde steelseries rival 100 gibi emektar var ve artık eskidiğini hissediyorum.
Fiyat performans olarak Fentech Helios GO XD5 alınır mı ? Daha önce Fentech markası kullanan oldu mu ?
2 gündür foruma bunun ile ilgili başka bir konu açtım ama pek tavsiye eden olmadı.
Sınırlı bir bütçem var. Elden bu geliyor.
Yani denebilir fakat 3395 veya 3950 alsanız iyi olur

Yani denebilir fakat 3395 veya 3950 alsanız iyi olur
Kanka sağol valla senin sayende mouselerden anlamaya başladım, r1 se alıcaktım vazgeçtim seni dinleyip atk a9 beyaz aldım. Re 1 in önü eğimli duruyordu onu beğenmedim tek a9 biraz daha şişkomsu hoşuma gitti

Kanka sağol valla senin sayende mouselerden anlamaya başladım, r1 se alıcaktım vazgeçtim seni dinleyip atk a9 beyaz aldım. Re 1 in önü eğimli duruyordu onu beğenmedim tek a9 biraz daha şişkomsu hoşuma gitti
rica ederim memnunmusun peki

Reis daha kargoda inşallah bu hafta gelir. Büyük ihtimal memnun kalırım yani sonuçta rival 100 den geçiyorum bu mouseya.
yani ben kullandım baya memnundum sonra sattım ikinci elde inşallah memnun olursun hiç denedinmi

Butce ne kdr

yani ben kullandım baya memnundum sonra sattım ikinci elde inşallah memnun olursun hiç denedinmi
Memnun olurum olmasam da canın sağolsun yani :D tecrübe edinmiş oluruz ama sen baya bilgilisin zaten pp sinde imor olan adamı dinliyoruz sonuçta gömleklerimizi ilikleriz hesabı.

Bence onemli olan tek sensor degil cok fark etmez ama dikkat edin cin markalarina bozulabiliyor

1500 usta da kargoya verdim atk a9 aldım bu fiyata alınabilecek en iyi sensörü aldım diyebilirim. Oled ekranlı bir mouse daha vardı 3395 sensör kullanan onda da içineki pil yeri sallanıyormuş malzeme kalitesi çok iyi değil yani. İçinde bir şey sallanan mouse olunca aimi pek etkiliyor benim.

Memnun olurum olmasam da canın sağolsun yani :D tecrübe edinmiş oluruz ama sen baya bilgilisin zaten pp sinde imor olan adamı dinliyoruz sonuçta gömleklerimizi ilikleriz hesabı.
hocam şunu söyliyeyim bozuk çıkarsa hemen mail at 14 gün içinde iade etmezsen almıyorlar birde keyfi olarak iade edemezsin belirteyim

hocam şunu söyliyeyim bozuk çıkarsa hemen mail at 14 gün içinde iade etmezsen almıyorlar birde keyfi olarak iade edemezsin belirteyim
Tamamdır hocam teşekkür ederim tekrardan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,628
Üyeler
190,773
Son üye
isaacthe
Geri