antakya döner
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Elimde 2025 ayt matematik var ama cozsemmi ondan once araya kolay bir kaynakmı sıkıştırsam emin olamadim seviyesi nedir ilk kaynak olarak cozulurmu emin olamadim
Hocam peki araya kolay kaynak sıkıstirsam sence faydasi hic olmazmi cunku ayt gozumu cok korkutuyor tyt mat netim suan ortalama geosuz 18 ama ayt de sıfırimçözülür
TYT'de yükselmeden niye AYT başlıyorsun. Kasıma kadar TYT'yi yükselt sonra AYT başlarsın.Hocam peki araya kolay kaynak sıkıstirsam sence faydasi hic olmazmi cunku ayt gozumu cok korkutuyor tyt mat netim suan ortalama geosuz 18 ama ayt de sıfırim
keyfin bilir.Hocam peki araya kolay kaynak sıkıstirsam sence faydasi hic olmazmi cunku ayt gozumu cok korkutuyor tyt mat netim suan ortalama geosuz 18 ama ayt de sıfırim
Hocam başlangıçta acil önerilir genelde ama 3-4-5 hemen aynısı zatenElimde 2025 ayt matematik var ama cozsemmi ondan once araya kolay bir kaynakmı sıkıştırsam emin olamadim seviyesi nedir ilk kaynak olarak cozulurmu emin olamadim
Niye güldünüz hocam ? @RONALDINHOTYT'de yükselmeden niye AYT başlıyorsun. Kasıma kadar TYT'yi yükselt sonra AYT başlarsın.
Gülünecek bir tavsiye olmuşNiye güldünüz hocam ? @RONALDINHO
Öyle diyorsan öyledir. Hahah.Gülünecek bir tavsiye olmuş
güzeldir tavsiye ederimElimde 2025 ayt matematik var ama cozsemmi ondan once araya kolay bir kaynakmı sıkıştırsam emin olamadim seviyesi nedir ilk kaynak olarak cozulurmu emin olamadim
Kolay olarak ne tavsiye edersiniz hocamaraya kolay bir şey at 345 seviye olarak biraz üst sonra denemelerine geçersin