Neler Yeni

349 TL Hummel koşu ayakkabısı unisex

Nasıl br taban anlayışın varki buna ince diyon. Altı sert fitnessa uygun değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Foto yüklenmedi niyeyse anlamadım, 2 parmak taban var
Softfoam taban giymediyseniz daha önce yada normal kalitede bi taban anlamazsınız. Kalitesiz ayakkabı rahat değil kısaca tabanı ince tahmini 2 3 ay snra erime yapacak tabanı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hummel sitesi bu ürünü üretmiyordur. Muhtemelen bu ürünler Hummel'ın bile değildir. Anlaşma yapmışlardır, hummel adı altında satılan farklı bir yan sanayi üründür diye tahmin ediyorum. Bu fiyatlara mümkün değil gibi görünüyor çünkü. Veya Hummel üretiyordur ancak ucuz mal olduğundan toptan satıyorda olabilir.
Büyük ihtimal öyle yerli üretim yazıyor zaten etiketinde ben beğenmedim çok kalitesiz duruyor zaten.

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Haluk h
Anlaşılamayacak bir durum yok ortada, taban ince diyorsun, taban ince değil. 2 cmden fazla üsenmedim ölçtüm. 350 TL'lik ayakkabıdan 5000 TL'lik performans beklemeyin.

trechus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur
Eşime aldım geldi, taban sert ama içi rahat. Dişi plastik gibi kabartma baskılı yani bez değil ama suni deri de değil. 350tl iken aldım kargo ücreti ile 390 a geldi. Genel olarak fiyatini fazlasıyla hakeden çok güzel görünen bir ayakkabı.

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Haluk h
Eşime aldım geldi, taban sert ama içi rahat. Dişi plastik gibi kabartma baskılı yani bez değil ama suni deri de değil. 350tl iken aldım kargo ücreti ile 390 a geldi. Genel olarak fiyatini fazlasıyla hakeden çok güzel görünen bir ayakkabı.
Yani fiyat performans, olay bundan ibaret

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ibrahim enes
Keşke bir numara büyük alsaydım. Normal kullandığım numara aldım sıkıyor.

Nezha

80+ Bronze
Ben 44 giyiyorum normalde 44 sipariş ettim küçük geldi kat izi oluyordu dar diye. eskisini göndermeden 45 de sipariş ettim. 44ü de arkadaşa verdim. Memnunum çünkü 2000 liraya da ayakkabı alsam 2 yıl dayanmıyor. Bu bana 1 seneye yakın dayanır.

Heister

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can kara
erkek ayakkabısımı ona göre alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0