🔥İndirim Hummel Sırt Çantası 399 TL

Nasıl çanta arkadaşlar? Kitap defter için değil, bir yere giderken kıyafet falan koyulur mu?

Ürünü 4 aydır kullanıyorum. Ufak seyahatlar için aldım herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Ürün orjinal içerik olarak da defter, kitap vs için iş görür fazlası ile alanlar için iyi günlerde kullanmalarını dilerim

Ürünü 4 aydır kullanıyorum. Ufak seyahatlar için aldım herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Ürün orjinal içerik olarak da defter, kitap vs için iş görür fazlası ile alanlar için iyi günlerde kullanmalarını dilerim
hocam yorumlarda orjınal degıl dıyolar ama

Ben Hepsiburada satıcısı üzerinden aldım. Orjinal takip sistemi mevcut zaten Faturasına kadar işlem yapıldı aynısına Boyner'de canlı olarak da baktım bire bir aynısı güvenilerek alınabilir diğer satıcılar sözüm yok tabi hocam ben Hepsiburadanın sattığı ürün ile ilgili alışveriş bilgimi aktarıyorum

Satıcı hepsiburada. Farklı ürün yada orijinal olmayan ürün gelirse kapıdan gelir iade alır gider. ✅

Her türlü alınır.

400 tl için pahalı daha ucuza alınabilecek çantalar var

Satıcı hepsıburada olanlar orjınal dıger satıcıların kı sahte dıkkat edın yazılmıs yorumlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,732
Üyeler
175,100
Son üye
Takus34
Geri