RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,952
- Bütçe
- 349
Son düzenleme:
Bitti hocam alamadık onuGaming gecesinde Msi G20 güzele benziyor.
JD720 alıcaktık 199 liraya yetişemedik hesap bugu yüzüne. JD712 pek iyi değil kullanmıştım pek beğenmemiştim. Rampage Mage veya Transomart Glory 7.1 nasıldır?James Donkey 712
Rampage önermem kulaklık olarak bende rampage kullanıyorum başarısız kulaklık tarafında.Bir model değil çoğu rampage kullanan arkadaşım böyle söylüyor.JD720 alıcaktık 199 liraya yetişemedik hesap bugu yüzüne. JD712 pek iyi değil kullanmıştım pek beğenmemiştim. Rampage Mage veya Transomart Glory 7.1 nasıldır?
Bende rampage fury x kullanıyorum aşırı memnunum. Modele bağlı o iş.Rampage önermem kulaklık olarak bende rampage kullanıyorum başarısız kulaklık tarafında.Bir model değil çoğu rampage kullanan arkadaşım böyle söylüyor.
JD, Rampage'den daha iyi olacaktır. JD'yi iki yılı aşkın süredir kullananlar var. Bu bütçede en mantıklısı JD ama indirim beklemek daha iyi olur.JD720 alıcaktık 199 liraya yetişemedik hesap bugu yüzüne. JD712 pek iyi değil kullanmıştım pek beğenmemiştim. Rampage Mage veya Transomart Glory 7.1 nasıldır?
kim dedi onu sana?Rampage önermem kulaklık olarak bende rampage kullanıyorum başarısız kulaklık tarafında.Bir model değil çoğu rampage kullanan arkadaşım böyle söylüyor.
Düşük bütçe...kim dedi onu sana?sen drop plus-fury x kullandın mı hiç