349 TL Kulaklık önerisi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
49,952
Bütçe
349
300 TL 349 TL Civarı bütçem var kulaklık arıyorum kulak üstü, PC' de kullanılacak. Ana amaç oyun ve müzik. Bak kanka bunu al kesin değer derseniz ürüne göre bütçemi biraz da olsa esnetebilirim ama 300 küsürleri aşmamı beklemeyin. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Edifier G2 lı - Lenovo H300 - HP Omen 800 modellerine göz atabilirsiniz.

Bütçeyi 349 liraya yükselttik önerisi olan?

Gaming gecesinde Msi G20 güzele benziyor.

James Donkey 712

JD720 alıcaktık 199 liraya yetişemedik hesap bugu yüzüne. JD712 pek iyi değil kullanmıştım pek beğenmemiştim. Rampage Mage veya Transomart Glory 7.1 nasıldır?
Rampage önermem kulaklık olarak bende rampage kullanıyorum başarısız kulaklık tarafında.Bir model değil çoğu rampage kullanan arkadaşım böyle söylüyor.

Rampage önermem kulaklık olarak bende rampage kullanıyorum başarısız kulaklık tarafında.Bir model değil çoğu rampage kullanan arkadaşım böyle söylüyor.
Bende rampage fury x kullanıyorum aşırı memnunum. Modele bağlı o iş.

JD720 alıcaktık 199 liraya yetişemedik hesap bugu yüzüne. JD712 pek iyi değil kullanmıştım pek beğenmemiştim. Rampage Mage veya Transomart Glory 7.1 nasıldır?
JD, Rampage'den daha iyi olacaktır. JD'yi iki yılı aşkın süredir kullananlar var. Bu bütçede en mantıklısı JD ama indirim beklemek daha iyi olur.

kim dedi onu sana? :D sen drop plus-fury x kullandın mı hiç

Tronsomart glary alıyoruz o zaman 349' a öneriniz yoksa?

Geri